sagopa kajmer tutuklanmış

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Daha dün Grogi'ye dünyanın en iyi rapçisi diyordun Metin :zzz:

Enes

Enes

Üye

bu da eleştirilen sansar..

İlk 10 değişti mi Metin naber ?

• Beğen
Tepkiler: Joker
Metin MF

Metin MF

Üye
dilkeş, ados, sansar delikanlı adamlar.

zombaka

zombaka

Üye
haberlerde gördüm çok terbiyesiz bı adam lafa bak hem suçlu hem güçlü

Enes

Enes

Üye
her şey iyi güzel de şu esrar muhabbetinden hiç hoşlanmadın gerçekten doğru mu acaba.
gerçi isterse bali çeksin benim için fark etmez müziği önemli. Şu da varki sagopa dini yönü ağır basan şarkılar yapıp, yoga yapacağına namaz kıl deyip de böyle bişey yapıyosa yuh ! artık. bir de beyaz tavşanı klibinde parçalıyor illuminatiye gönderme yapıyor diyenler var farz edelim ki sago böyle bir oluşumun içinde olsun ve o beyaz tavşanı orda parçalaması onlara karşı geldiğini göstermez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Metin MF

Metin MF

Üye
her şey iyi güzel de şu esrar muhabbetinden hiç hoşlanmadın gerçekten doğru mu acaba.
gerçi isterse bali çeksin benim için fark etmez müziği önemli. Şu da varki sagopa dini yönü ağır basan şarkılar yapıp, yoha yapacağına namaz kıl deyip de böyle bişey yapıyosa yuh ! artık. bir de beyaz tavşanı klibinde parçalıyor illuminatiye gönderme yapıyor diyenler var farz edelim ki sago böyle bir oluşumun içinde olsun ve o beyaz tavşanı orda parçalaması onlara karşı geldiğini göstermez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz

abi bu oyunu zaten sagoya onlar oynuyor.

OPC

OPC

Üye
Muhabbete bak harbiden bu yüzden rock :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
Muhabbete bak harbiden bu yüzden rock :ehe

Rock güzel ama Duman gibiler yüzünden nefret ettim be abi. Kusura bakmayın da solist müzik yapmıyor, anırıyor, bağırıyor.

- - - Eklendi - - -

Keşke hep Seksendört gibi gruplar yapsa.

- - - Eklendi - - -

Türk rock gruplarından yalnızca maNga(bunlar rape yakın yapıyor çok güzel), Kurban, Seksendört'ü
Yabancı olarak ise, Epica'yı dinlerim.

Joker.

Joker.

Üye

Rock güzel ama Duman gibiler yüzünden nefret ettim be abi. Kusura bakmayın da solist müzik yapmıyor, anırıyor, bağırıyor.

- - - Eklendi - - -

Keşke hep Seksendört gibi gruplar yapsa.

- - - Eklendi - - -

Türk rock gruplarından yalnızca maNga(bunlar rape yakın yapıyor çok güzel), Kurban, Seksendört'ü
Yabancı olarak ise, Epica'yı dinlerim.

Duman anırıyoru mu ? :p Bazen çoşuyo bağrıyo ama o kadar değil.

- - - Eklendi - - -

Bağıran Kaan yani grup değil yani yanlış anlaşılmasım :d:

Enes

Enes

Üye

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
Bende maNga severim. Bu arada caps süper olmuş

OPC

OPC

Üye
Abi iki anıran gördün diye rock kötü deme ne müthiş gruplar var keşfetmeye bakın bak mesela Slipknot'un bateristi dünyanın en iyi bateristi ama ben grubun birkaç parçasını dinliyorum o anırma bağırma dediğin yerlerden bende hoşlanmıyorum aç bir Metallica dinle Iron Maiden dinle keyif alırsın bence :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Rockçılar pistir, kakadır. En kötüsü satansitlerdir de.

Alın size kanıtı...

Takipçi Satın Al

Üst Alt