kesimlikle ama o çok kızdırmışlardı adamıduygu sömürgesionun gibi diss her zaman bulunmaz tabi kır kalbini ver elime dissini unutmuyoruz
![]()

adam askerdeyken her yerde kral benim diyen o sözler şöyleydi galiba ; tek bi şarkı yaparım alırım havanı , sen bilirsin be kahpe bunu en iyi bilenken neden sonuca istereksinkesimlikle ama o çok kızdırmışlardı adamı![]()
adam iki şarkısında küfür etmedi ama beter etti keşke küfür etseydi daha az etkisi olurdu 
kır kalbini ver elimede de maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece diyodu iki hece ce-za 
bunu bilmiyordum dostum bakayım bitoplamam yerde kalır kırıntın. Diss in hası![]()

toplamam yerde kalır kırıntın. Diss in hası![]()
kolera da az değilmiş yanisagonun söylediği yerleri dinle![]()

" bi yerini mi kestin acaba mis gibi hıyar koktu da ? sahnede sözleri unuttun ağdasız bacaklarınla "kolera da az değilmiş yani![]()

harika ya
" bi yerini mi kestin acaba mis gibi hıyar koktu da ? sahnede sözleri unuttun ağdasız bacaklarınla "![]()
![]()

Anti-Masonlara bak heleİlluminati oyunlarına kanmayın vs diyenler sago dinliyor
- - - Eklendi - - -
Metal dinleyin gençler. Onların saklayacağı birşey yok. Açık açık kime küfrettikleri falan belli![]()
Sen nasıl rap müzikten nefret ediyorsan, benim de metal müzik kulaklarımı tırmalıyor.
koleraya gelirsek : şimdiye kadar birkaç şarkısını sevmiştim ama gerilim macera suç ; "40" şarkısından güzel olmuş 
şahsen ben mason demedimBen nefret ediyorum demedim ki... Ben ruh halime göre müzik dinlerim. Sagopanın mason olduğunu söylüyorsunuz ve illuminatiile ilgili konular açıyorsunuz ama dinliyorsunuz. Tutarsızlık var
mason diyenler şarkılarını dinlesin ; düşersem yanarımı , ateşten gömleği dinlesinler o şarkıları anlasınlar zaten daha mason demezler
ruh hali konusunda haklısın ben ne kadar sago dinlesemde istediğim zaman slowda dinlerim rap camiasındaki diğer isimleride , sadece sago rap yapmıyor