Sago - Ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Sago Ceza ?

• SagoPa Kajmer '' Yunus Özyacus ''

Kullanılan: 17 70.8%
  • Ceza ..

Kullanılan: 7 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

● aLuvi ●

Üye
Sago - Ceza
Sagopa Mı Ceza Mı ama ben Kesinlikle sago derim çünkü birbirlerine diss attıklarında bakıyorum Ceza Sadece Küfür sayıyor :S ama sago Laflarıyla Cezayı Eziyor .. Siz anlayın ..

Saqopa Kajmer :yuru:yuru:yuru:yuru

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sago tarz olarak daha iyi,Cezanın tarzını pek beğenmiyorum.
Ama sonuç olarak ikisini de dinlemem,Sadece bi tercih yaprım:)

● aLuvi ●

Üye
:)..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yine mi bu konu :ehe
İkisinden de nefret ediyorum!.. Al birini vur ötekine!.. Resitatif dinlemek istiyorsam operaya giderim, rap de neymiş!.. :haha:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yine mi bu konu :ehe
İkisinden de nefret ediyorum!.. Al birini vur ötekine!.. Resitatif dinlemek istiyorsam operaya giderim, rap de neymiş!.. :haha:

Benim anlamadığım neden sağocu Cezacı diye ayrıldılar. İsteyen istediğini dinlesin yahu. Bizim arkadaşlar sırf bu yüzden kavga ediyor. Hani ceza ile sağonun düşmanlığı var ise normaldir çünkü birbirlerine rakipler ama size ne oluyor. 2 sinide dinleyin işte.
:ehe

● aLuvi ●

Üye
Kim Soyledi Rap in Ceza Saqo diye ayrıldıgını ? :S A.P.O , Sansar , Yas , Kolera , Kaplan , Medusa , Alpi war Belkide Bazı insanlar bunları saqo weya cezadan daha fazla dinliyodur ..

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kim Soyledi Rap in Ceza Saqo diye ayrıldıgını ? :S A.P.O , Sansar , Yas , Kolera , Kaplan , Medusa , Alpi war Belkide Bazı insanlar bunları saqo weya cezadan daha fazla dinliyodur ..

Facebook da olsun okulda olsun benim izlenimlerime göre böyle.

● aLuvi ●

Üye
hadi ole olsun :P

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ceza gerek düetlerle, gerek saçma sapan reklamlarla, Rapstar parçasında popstarları taşlamasına rağmen RapStar adlı aynı formatta bir yarışma programında jüriliğiyle, Kıraç'a küfür etmesiyle kendini iyice düşürdü zaten..

Sagopa'yı da pek dinlemezdim ama Beyaz Show'a konuk olduğunda performansına ve efendiliğine hayran kaldım.

Sagopa diyorum.

'Davut

'Davut

Üye
bundan 1-2 sene önce sadece ceza dinliyordum. adamın klip 'den başka tüm şarkıları küfür bence rap'e küfür yakışmaz o yüzden ceza'yı artık dinlemiyorum.sagopa'yıda hiç dinlemem.ve ceza diyorum bu alem'de en iyi rapçi hippop'çı yunus emre herkese tavsiye ederim.

krazzo

krazzo

Üye
sago ceza ::)
sace

jackalx_06

jackalx_06

Üye
sağo:yuru

aLone

aLone

Üye
rap sevmesemde sagoyu seviyorum kişiliğini şarkılarındada pek küfür yok galiba sago diyorum

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Ben "sagopa kajmer ve kolera" dan başka kimseye rapçi demem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
SagoPa Kajmer '' Yunus Özyacus ''

sagopakajmer99

Üye
Yunus ÖzyaVuz olcaktııı:d:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
'' Yunus Özyacus '' değilde
Yunus Özyavuz olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...