sago 11 yaşındaki hayranını dövmüş [2009]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
sago 11 yaşındaki hayranını dövmüş [2009]
Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay saat 15.00 sıralarında Ataköy'de meydana geldi. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi.

Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, iddiaya göre küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu.

Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Darp neticesi gözü moraran Ç.D ise polisler tarafından götürüldüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Çocuklarının ünlü rapçı ve eşi tarafından darp edildiğini iddia eden Ç.D'nin anne ve babası polis merkezine gelerek şikayetçi oldu.

Ekip otosuyla sağlık kontrolünden geçirilen ünlü rapçi, görüntü alan gazetecilere, "Gel sana ifade vereyim. Neden çekiyorsun" şeklinde seslendi. Kajmer ve eşinin olaydan sonra karakolda verdikleri ifadede olayın sonrasında kendilerinin de darp edildiklerini öne sürdükleri öğrenildi

tabiki alıntı bunlar 2009 yılında olmuş sözde alıntı yaptığım sitede kaynak yazıyor ve işte o kaynak ;

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
neden dovdugunu soylememismi?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
No.

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Hala bunlara inanabilecek varliklar varmi diyorum..

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Benim inandigimi kim soyledi? Konunun sonunu okusan anlardin. !

Metin MF

Metin MF

Üye
yalan haber haluk tıpkı uyuşturucu olayı gibi

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
doctorrr

doctorrr

Üye
Yuh, ne çok sago fanı var la

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Birden cogaldilar eskiden sadece Metin di :D

ismail

ismail

Üye
belki onlar da metindir reco :D

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Forever sago :ehe

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Küçük bir çocuğu dövdüğünü pek zannetmiyorum.Asparagastır herhalde

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Yalan zaten

Metin MF

Metin MF

Üye
asparagas sansasyonel spekülatif stagflasyonik haber

• Beğen
Tepkiler: -Emre
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Evet hala Birşeylere körükörüne inanmayan,düşünen ve sorgulayan Varlıklar var!

Ne guzel ama keske mantikli olan seylere yorsaniz o kafayi,birisi uyusturucu diyor birisi cocuk dovdu hapis diyor.. Sagoyla her gece,iftardan once anlayacagin her an twitterda sohbetteyiz,bu dedikleriniz olsa hem bu kadar imkani olmaz hemde bu kadar rahat olmaz..kafaniza takilan birsey olursa Melankolia Foruma gelin,adminlerimiz her sorunuzu cevaplayacaktir . hem yakindan takip ediyorsan tweetlere da kulak vermelisin,sizin iciniz rahat olsun diyor her seferinde..koru korune inanmak,sevmek degil bizimkisi,hem oylesi sevmekte olmuyor zaten,emin ol ki senden daha cok sey biliyorum,bu yuzden her yerde savunurum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt