arkadaslar bildiginiz tema varmı ama saglam yani icon ların kimisi geciyor kimisi olmuyor hani anlatabildim mi ? varsa size zahmet size...
nCarbon Yellow daeva112 premiumbizim forumda serisi var tema bölümünde bulabilirsin arama yerine yaz hemen çıkar zaten
![]()

www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/nokia-evolve-2-v2-00-3mb-658306.html
Buyur kardes benim paylastığım tema yaklasık 200 tane ikon desteği var umarım beğenirsin![]()

telefonu kaliteli gosteren ve ikonlarin kenarlarindaki tirtiklari en iyi gizleyen tema arjun aroranin temalari ozellikle grass reloaded tavsiyemdir
benim temalar 900 tane ikon destekliwww.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/nokia-evolve-2-v2-00-3mb-658306.html
Buyur kardes benim paylastığım tema yaklasık 200 tane ikon desteği var umarım beğenirsin![]()
ve bu kadar destekli temaları benim arkadaş deava para ile satıyor
bense bedava paylaşıyorum ve boyutu tabi büyük olacak...eğer boyutu genelde küçükse sis dosyanın ikon destek azdır.tabi benim ikonlar biraz ayrıntılı son cycloid paketimi biraz rötuşlayabilirim 
benim temalar 900 tane ikon desteklive bu kadar destekli temaları benim arkadaş deava para ile satıyor
bense bedava paylaşıyorum ve boyutu tabi büyük olacak...eğer boyutu genelde küçükse sis dosyanın ikon destek azdır.tabi benim ikonlar biraz ayrıntılı son cycloid paketimi biraz rötuşlayabilirim
![]()
ben tiger by pizero yu 1 yıl kullandım. Halbuki 249 tane tamam vardı.