saglam tema arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
saglam tema arıyorum
arkadaslar bildiginiz tema varmı ama saglam yani icon ların kimisi geciyor kimisi olmuyor hani anlatabildim mi ? varsa size zahmet size...

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
dostum nasıl iyi mi bari ona göre yükleriz :D

tempestshine

tempestshine

Üye
symbols by sevimlibrad

sLeepLe

sLeepLe

Üye
nCarbon Yellow daeva112 premium :good:bizim forumda serisi var tema bölümünde bulabilirsin arama yerine yaz hemen çıkar zaten :)

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
nCarbon Yellow daeva112 premium :good:bizim forumda serisi var tema bölümünde bulabilirsin arama yerine yaz hemen çıkar zaten :)

eyw.dostum sagolasın varsa bildigin daha yazabilirmisin ama saglam olsun

sLeepLe

sLeepLe

Üye
striped pro daeva112 bunuda forumda bulabilirsin, ClearBlack serisi Voa ikonlu olmasına dikkat et default olanlarıda var, Bellezza, Marino, Miracle forumda var bu 3üde Meego by fsx bu forumda vardı ama konu kapatıldı telif hakkı yüzünden googleda arayıp bulman lazım ama premium olmasına dikkat et yoksa ikon desteği olmaz default olur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Meego Evolve üstüne tanımam

luckysleven

luckysleven

Üye
telefonu kaliteli gosteren ve ikonlarin kenarlarindaki tirtiklari en iyi gizleyen tema arjun aroranin temalari ozellikle grass reloaded tavsiyemdir

sataer

Üye
meego by fsx.. Telefon aynı n9 gibi oluyor

hidayet02

hidayet02

Üye
Carla Teması Telefonu Hızlandırıyor ve Kullanışlı Bir Tema:)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
telefonu kaliteli gosteren ve ikonlarin kenarlarindaki tirtiklari en iyi gizleyen tema arjun aroranin temalari ozellikle grass reloaded tavsiyemdir

ben o temayı indirmiştim şimdi bulamıyorum link atarmısınız

- - - Eklendi - - -

PARDON YANLIŞ KİYE CEVAP YAZDIM. ARADIĞIM TEMA MEEGO BY FSX

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/nokia-evolve-2-v2-00-3mb-658306.html
Buyur kardes benim paylastığım tema yaklasık 200 tane ikon desteği var umarım beğenirsin:D
benim temalar 900 tane ikon destekli :D ve bu kadar destekli temaları benim arkadaş deava para ile satıyor :D bense bedava paylaşıyorum ve boyutu tabi büyük olacak...eğer boyutu genelde küçükse sis dosyanın ikon destek azdır.tabi benim ikonlar biraz ayrıntılı son cycloid paketimi biraz rötuşlayabilirim :D

aleranol

aleranol

Üye
benim temalar 900 tane ikon destekli :D ve bu kadar destekli temaları benim arkadaş deava para ile satıyor :D bense bedava paylaşıyorum ve boyutu tabi büyük olacak...eğer boyutu genelde küçükse sis dosyanın ikon destek azdır.tabi benim ikonlar biraz ayrıntılı son cycloid paketimi biraz rötuşlayabilirim :D

Markette brother sevimlibrad yazan arkadaş burada :D ben tiger by pizero yu 1 yıl kullandım. Halbuki 249 tane tamam vardı.

ekstraa

Üye
Daeva'nin carbon serisi su ana kadar gördüğüm en kaliteli,en profesyonel ve şık tema...Mağazada ücretsiz olarak var...Özellikle mavisini öneririm...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
MeeGo Evolved By Blade :oke:

ekstraa

Üye
store.ovi.com/content/343668

Su temayı bulabilir miyiz acaba?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt