Sağda SoLda Apaçi Müziği İle Çalan Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağda SoLda Apaçi Müziği İle Çalan Telefonlar
İlk Başlarda duydugumda hafif bir gülümseme oluyordu Şimdi belli bir yaşa ulaşmış kişilerin
bile telefonları Apaçi müziği ile Çalıyor bu Nasıl bir Akımdır :kop:

• Beğen
Tepkiler: jejep, Samsunspor ve Samsun55''

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cidden ya ne bu böle:ehe Nefret etmeye basladım artık nerde duyuyuorsam otomatkmen küfür ediorm :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bir minibüs'te apaçi çalınca herkezin elini cebine telefona attığını görünce artık yuh diyorum yahu:kop::kop: bazen tutamıyorum kendimi sahne karşısında..

Samsun55''

Samsun55''

Üye
ne anlıyolar bu müzikten anlamıyorum bu arada benim profildede o çalıyor :kop:

haltie

haltie

Üye
heralde herkes kullanıyor diye iyi bişey sanıyorlar aynen otobüste apaçi çalıyor herkes telefona sarılıyor:ehe birde telefonlar son ses aman Allahım işkence gibi:ehe

çok önemli sosyal bir olaya parmak attın pardon parmak bastın levent tebrik ederim

Samsun55''

Samsun55''

Üye

:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hem sevmiyorum diyonuz hem birinizin profilinde Çalıyor biriniz Forumda Paylaşmmısınız birinide Remix olarak Paylaşmış sizin işiniz üzüm yemek değil Bağcıyı Dövmek :kop:

'Davut

'Davut

Üye
Artık bıkkınlık geldi şu müzikten...:) Öyle bir şey ne kadar popüler olur yahu dinlecek gibide değil....

Çabuk soğur millet umarım :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hem sevmiyorum diyonuz hem birinizin profilinde Çalıyor biriniz Forumda Paylaşmmısınız birinide Remix olarak Paylaşmış sizin işiniz üzüm yemek değil Bağcıyı Dövmek :kop:

Her dönem ayrı bir yabancı müziğe merak sarıyor bizimkiler :ehe
bir ara Dale don dale idi sonra DJ Crazyblead mıdır nedir o oldu dahası var .. :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3003179' Alıntı:

bir ara Dale don dale idi sonra DJ Crazyblead mıdır nedir o oldu dahası var .. :ehe

Normal Müzikle açıklanıcak bir durum değil bence. Apaçi Akımı gibi bir şey oldu bu 50 Yaşında adamlar bile arabalarında Çalıyorsa bu Parçayı olay bitmiştir

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Apaçileri severim. Moralim bozuk bile olsa adamların tiplerini ve oynamalarını görünce keyfim yerine geliyor :kop:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hükümetin yasaklaması lazım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sinir oldum.
Dolmuşta,adamın tipine bakıyorsun -çalan müziğe bakıyorsuı-telefona bakıyorsun.Bu kadar uçurum olamaz..
Dolmuş ana-baba günü olduğunda,aynı anda çalma ihtimali de yüksek oluyor APAÇİ'nin..
Ki denk geldim geçenlerde.
Teyzanin,amcanın,coluğun-çocuğun telefonunda hep zil sesi.
İnadına,ORHAN GENCEBAY diyorum:d:

Dafny

Dafny

Üye
Fransa'da tekno müzik olarak dinleniyor burada apaçiler dinliyor bu da ayrı bir şey

zaza

zaza

Üye
özellikle namazda bugün çaldı namazı bırakıp adamı döve döve nezarethaneye alasım geldi :off:

zaza

zaza

Üye
sanki yetkin varda :ehe

illa bulurdum bir suç unsuru hakaret etti derim alırım zormu sanki :ehe çok meraklıysan gel buraya göstereyim sana cepten yazıyom nöbetteyim biliyosun durumları arada cinnet geçirirken belki kaynamassın ama... :ehe

kingbhl21

kingbhl21

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3003179' Alıntı:

Harbiden Dale don dale bir ara baya bi vardı :aha: Neyse bir süre sonra bundanda vaz geçerler yani inşallah :D:aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt