Sağ beke 5 milyon euro verilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Sağ beke 5 milyon euro verilir mi?


G.Saray'ın Eboue transferinin neden rötar yaptığının sırrı nihayet ortaya çıktı.Başkan Ünal Aysal, milli sağ bek Sabri varken Arsenalli oyuncuya rekor para ödenmesine sıcak bakmıyor. İmza başkanın olurunu bekliyor.

İngiliz Guardian yazdı. G.Saray, Arsenal'de forma giyen Emmanuel Eboue'yi renklerine bağlamaya çok yakın. Gazete, 2014 yılına kadar Londra temsilcisiyle sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki sağ bek için iki takımın 5 milyon euro karşılığında anlamaya varmak üzere olduğunu okuyucularına duyurdu. 2005 yılından bu yana Arsenal'de toplam 214 maçta forma giyen Eboue, sakatlığı nedeniyle takımının Asya turu kadrosuna alınmamıştı. Buraya kadar sorun yok. Ada'dan gelen haberler böyle. Peki Florya'da durum ne?

TERİM ÇOK İSTİYOR
TEKNİK Direktör Fatih Terim, Inter maçının ardından yaptığı açıklamalarda Eboue hakkında sanki transferi bitmiş gibi konuştu. Yani Fildişili oyuncuyu Terim de kadrosunda görmek istiyor. Arsenal de Eboue'yi satmaya hazır. Peki neden hala imzalar atılmadı.
ÇÜNKÜ Başkan Ünal Aysal'ın bu transferle ilgili ciddi çekinceleri bulunuyor. Aysal, 'Bir sağ beke 5 milyon euro verilir mi' diye soruyor. G.Saray Başkanı, sağ bekte oynayan Sabri varken Eboue'ye yapılacak 5 milyon euroluk yatırımın takıma ne kadarlık bir geri dönüşümü olacağını düşünüyor.
AYSAL, geri dönülmesi zor olan yola girmeden, yani imzalar atılmadan önce biraz daha düşünmek, en doğru kararı vermek istiyor. Aysal, 'Peki alın' dediği anda Eboue bitecek...
 
khytr89

khytr89

Üye
ne gereği var bea.. 5.000.000 euro yaklaşık eski paraya göre 15 trilyon (15.000.000.000).. yazık yaw bir kişiye karşılık koca bir fabrika yaptırılır,istihdam sağlanır.gs yetkililerine duyurulur bir de adam sağ back :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt