Safariden video açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sungur91

Üye
    Konu Sahibi
Safariden video açılmıyor
arkadaşlar iphone 4S ios 5.1.1 sürümlü telefonum var bir süredir safariden birçok sitede istediğim videoyu izleyebiliyordum ama geçen günlerde izlediğim videoyu şimdi açtığımda

"Download!"
"Play in MediaPlayer" butonları çıkıyor ve bunların altında

Click download to the file to your /var/mobile/Library/Downloads folder.
Warning: If this file already exist in the downloads folder, it will be overwritten. yazıyor.

yani anlayacağını videoyu yuklemek gerekiyor yada play in mediaplayer e bastıgımda sadece ses veriyor görüntü gözükmüyor eskiden hem ses hem görüntü alabiliyordum neden böyle oldu bilen var mı? bu arada anaekrandan youtube girip bi video açtığımda çalışıyor böyle sorun olmuyor benim istediğim sadece safaride oluşan sorunu çözmeniz yardimci olabilicek varsa çok sevinirim anlayamayanlari için ss de atabilirim teşekkürler..

cihan628

cihan628

Üye
safari den video izleyemzsin apple larda flash player yok o yüzden safari yerine başka tarayıcı kullancan mesela puffin browser gibi bundan girince internet üzerinden oyun bile oynayabilirsin

klavye25

Üye
bu hata için, tüm sürümlerde wi-fi üzerinden bağlanıyorsanız, ağ ayarlarını sıfırlayıp, kablosuz ağa yeniden bağlanmak. olmadığı takdirde kablosuz ağ adının yanındaki mavi oktan dns kısmına bir dns sunucusu tanımlamak. eğer hücresel veriden bağlantıda problem yaşıyorsanız ağ ayarlarını sıfırlamak çözüm olacaktır. apn kısmını kontrol etmek de önemli tabi. bu konuda 11820 hattında bu şekilde yardım almıştık.

Üst Alt