Safaride Dizi İzlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Jb yapacaksin malesef

xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
Cihazi ilk aldigim gunden beri dizimag.comdan dizi izliyorum hic sorunla karsilasmadm :/. Birde bu site var film izlemek icin cogu film silinmis ama is goruyor. Cihazda ios 5.1.1 yuklu
burada bazi filmleri aciyor

İlk basda safaride bende acamamistim sonra chromede deneyince olmustu. Belki birde chromeda deneyin. Birde soyle birsey var. Dizimag.com ve diger verdgm sitelerde ilk actigim zaman cogu kes videoyu gormuyor. Altta partlari ciktigi zaman her hangibi birine tikliyorum o zaman duzeliyor.

evroo

evroo

Üye

Evet ? Skyfire yaz cikiyo
Ben installous dan ücretsiz indirdim fakat safari gibi videolar falsh desteklemiyor birde Ücretlisini deneyim :)

- - - Eklendi - - -

Konu dışı ama bişey sorucam ben nokia n8 kullanırken oyuncak gibi oynuyordum sık sık flash atıyordum fotmatlıyordum falan şimdi iPhone 4s sahibiyim jb de yaptım ancak okadar şey yükledimki restorede etmem gerek arada takılmalar yapıyor çünki jeilbreak ile yüklenen programları yedeklemenin bir yolu var mı?

- - - Eklendi - - -

Şahsen restore etmeye korkuyorum okadar jb den yaptıgım iyileştirmelere bidaha uğraşırsam zamanımı alır ve repo adreslerini bulucam falanda falan uzun iş :(

ahmetc503

puffin browser kullanın hertürlü video yu açıyor ücretsiz versiyonu da var ben kullanıyorum çok başarılı

Türe

Türe

Üye
Ben installous dan ücretsiz indirdim fakat safari gibi videolar falsh desteklemiyor birde Ücretlisini deneyim :)

- - - Eklendi - - -

Konu dışı ama bişey sorucam ben nokia n8 kullanırken oyuncak gibi oynuyordum sık sık flash atıyordum fotmatlıyordum falan şimdi iPhone 4s sahibiyim jb de yaptım ancak okadar şey yükledimki restorede etmem gerek arada takılmalar yapıyor çünki jeilbreak ile yüklenen programları yedeklemenin bir yolu var mı?

- - - Eklendi - - -

Şahsen restore etmeye korkuyorum okadar jb den yaptıgım iyileştirmelere bidaha uğraşırsam zamanımı alır ve repo adreslerini bulucam falanda falan uzun iş :(

evet var :evet: Google'a cydia tweak take backup yaz çıkar :)

15097

15097

Üye
Skyfire iğrenç.Ben Puffin kullanıyorum ama videolar kasıyor :hmmm Herkes bundan şikayetçi :s

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kendi aranızda yöntem arayınız fakat site linkleri vermeyin dizi f ull film ticari amaçlı siteler yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt