Sadece Rehberim arasın yazsın mümkün mü?5800

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Rehberim arasın yazsın mümkün mü?5800
Günaydın,
telefonum 5800
sadece rehberime kayıtlı isimler arayabilsin ve sms gönderebilsin.diğerleri ulaşamısın mümkün mü?
Var mı böyle bir program?

hendeklee

Üye
yok kardeşim sanırım

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Günaydın,
telefonum 5800
sadece rehberime kayıtlı isimler arayabilsin ve sms gönderebilsin.diğerleri ulaşamısın mümkün mü?
Var mı böyle bir program?
Galiba şunu demek istiyorsun:''Kişinin üzerine tıklayınca 2 buton çıksın Arama ve Mesaj Gönder'' Bunu demek istiyorsan nokia da yok böyle bir şey ama SPB Shell yüklersen böyle bir özellik kullanabilirsin :oke:

burakcan42

Üye
demek istediği rehberinde olan numaralar haricinde kimseyle baglanti kurmamak. Yani engellemek bir nevi. Vardır diye düşünüyorum ama bir bilgim yok. Numara engelleme olarak bakabilirsin...

BaranASYA

BaranASYA

Üye
O zaman 3 Milyar Insanın 2 Milyar Cep Telefon Kullanıcısının Numarasını Engelletmek Lazım Ohoo :D :D

burakcan42

Üye
:D o kadar karmaşık olacağını düşünmüyorum ben. Bardağa dolu tarafından bakalm sadece bu numaralardan gelsin diyen bi program olabilr mesela dierlerini engelleyen deil .d

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben böyle birşey e denk gelmedim ama olsa iyi olurdu kız arkadaşlar için

klassby

Üye
ben böyle bir şeyi sony ericcson da gördüm ama telefonun kendi özelliği idi ben kullanmıştım w 810i

burakcan42

Üye
samsung d VE u serisinde mesaj engelleme vardı. Bence yapılabilir. Biraz programlama bilmek gerek ama.. Samsungdaki mesaj engelleme ise birisinin sana mesaj göndermesini engellemiyordu. Mesaj gene iletiliyordu ama telefon sana göstermeden siliyordu direk.

murti154

Üye
call sms filter. sitede arat bulursunç türkçe dil desteği olanını indir kur. ayarlardan sadece rehberimi onayla de. onun haricinde arayanlar veya mesaj gönderenleri program kendisinde tutuyo. istediğin takdirde englleme geçmişi deyip program aktifken sana kimin mesaj gönderdiğini veya kimin aradığını görebiliyosun

---------- Eklendi @ 23:41:39 ---------- Yazıldı @ 23:38:46 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-368826.html

bunu buldum

nub

nub

Üye
Aslında hat aranmaya engellenir,sonrada sadece rehberdeki numaralara açarsın.Böyle olmaz mı ?

burakfbz

Üye
netqin mobile guard kullan. Call filter kısmına gir te white liste ye rehberini ekle. Block mode yide answer white list yap. Artık seni beyaz listen dışında kimse arayamaz.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz cevapalr için tşkler.aslında basit bir durum ve böyle çok program vardır ama nası aratmam gerek bilemedim.
durum şu.bir program sayesinde telefonum rehberindekilerin dışında kimse ulaşamasın ve sms gönderemesin...

maxIm4

maxIm4

Üye
burakfbz çözümü vermiş uygula işte

Üst Alt