değil ıh ıh :kotu: Ne yapayım soyle o zaman :hih:
crazy_oruc Üye Konu Sahibi burakkk97' Alıntı: değil ıh ıh Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım soyle o zaman
ismail Üye ben adına konu açayım sen burası de - - - Eklendi - - - ders seçimi yapmadım çünkü hazırlık okucam
paradox07 Üye İsmail' Alıntı: ben adına konu açayım sen burası de Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkür ederim konuya geç
İsmail' Alıntı: ben adına konu açayım sen burası de Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkür ederim konuya geç
burakkk97 Üye crazy_oruc' Alıntı: Ne yapayım soyle o zaman Genişletmek için tıkla ... crazy_oruc'ın yeri post sayısı iyi zaten
crazy_oruc' Alıntı: Ne yapayım soyle o zaman Genişletmek için tıkla ... crazy_oruc'ın yeri post sayısı iyi zaten
crazy_oruc Üye Konu Sahibi burakkk97' Alıntı: crazy_oruc'ın yeri post sayısı iyi zaten Genişletmek için tıkla ... senin okulda olman gerekmiyor mu ha [] bu arada başlık güzel değil
burakkk97' Alıntı: crazy_oruc'ın yeri post sayısı iyi zaten Genişletmek için tıkla ... senin okulda olman gerekmiyor mu ha [] bu arada başlık güzel değil