sadece nokialı ustadlar konuşsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sadece nokialı ustadlar konuşsun..
selam arkadaslar burda bir konuda başımdan geçenleri nakledeceğim ve soroacagım gecmiş konularımıda belki hatırlayan olur yada arama yapan olursa görür 2-3 aydır arapça dil yukleme niyetindeydim araştırma yaptım baktım flash filan atılması gerekli bende bu işlere girmemiş biri olarak cekingen davranıp vazgeçtim teknik serviste calışan bir arkadasıma sordum oda sormuş olur demişler servisinde ücretsiz arapça dil yuklemesi için arkadasa verdim teli ve 1 hafta surecte tel bana yuklenmiş vaziyette geldi ama acınca ne göreyim arapça yuklu ingilizce yuklu hatta portekizce yuklu ama türkce yok türkce silinmiş..bende niyeti bozup flash atmaya karar verdim herseyi yaptım tam flash biterken kablosuna dokundum yada bir hatadan dolayı kesildi tel kapandı ve acılmadı biraz arastırınca dead flash gerekliymiş ve anlasıldığından dolayı ellemedim dedi tekrar servise gönderdim ve arkadasa lütfen ikiside yuklu olsun olurmu dedim tabi sonuç olarak sadece turkce yuklu oldugu halde geri geldi ve başladığım noktaya geri döndüm.araştırma fazla yapmadım ama bagımsız bir dil yuklenemiyormuş paketler var ve paketlerde ikiside yoksa olmaz diye birşeyler duydum bu doğrumu?yardımcı olursanız sevinirim bu konuda
birde ben k810i kullanıyordum öncesinde osmanlıcaya bile musait yapmış arapça harflere ''ç,p.j'' eklemişlerdi nokiadada mumkun olurmu?

isyan notu:1.170 tl bedel odeyip aldığım telefonda yasadığım sorunları görunce nokia diyen arkadaslara hayret edemeden gecemiyorum telefonu aldım daha bismillah demeden wifi sorunu yasadım evde:e72,5800, star wifi ve wave var hepsi sorunsuz baglanıyor n8 baglanmadı ne guncelleme cozdu sıkıntıyı ne başka çözumler modemi yeni aldım telefon yuzunden o bitti derkene telefonun imei klonlanmış açtırmak için uğraştım açtırdım yine ohh deme fırsatı bulamadım çunku sadece 1 hat çalışacak sekilde acılıyormuş yine dumur hasbunallah deyip yoluma devam ederken son dumurum kötu oldu açıkcası i9000 olan arkadasın telefonuyla hiç ayar ellemeden aynı kareyi cekip bilgisayara aktarınca sonuç olarak 5mplik samsung benim sırf 12mp diye aldığım n8den daha kaliteli bir fotoğraf vermesi acı koydu...

ahh sony ahh nerelerdesin gözum yollarda kaldı demek geciyor içimden.....

telefonunun imei kodlanmışsa nokiamı suçlu arkadaş aldığın yer suçlu modem olayında ben hiç problem yaşamadım daha nasıl oldu o iş onu anlamadım,senin cihaz heralde yurt dışından sokulmuş türkiyeye sim kilit falan yokki n8 lerde nerden buldun arkadaş çokmu aradın , şimdi bak herşeye eyvallah derim bu sorunları diyelimki cidden cihazdanda aldığını varsayalım ama ben bir galaxys kullanıcısıda olarak foto geçmiş dedinya hiçmi hiç inanmadım çünkü bilgisayarımda var halen galaxys ile çektiğim örnekler arada varya dünya fark var arkadaş senin cihaz baya bir problemli heralde . ve bu arapça yüklettiğin zaman diğer bazı dilleri kaybediyorsun paket paket bu diller

Anußis

Üye
wave varsa orada japonca bile var ayrıca arapça dil istiyorsan çakma telefon alsana kardeşim arabistandan gelen telefonların tuş takımları bile arapça

mozerto

Üye

hocam imei klonlamada nokia'nın kabahati yok kesinlikle kızacaksan öncelikle ona klon atan serefsize kız sonrada bu duruma sacma sapan bir çözüm getiren devlete kız..

diger sorunun nokia'da dil grupları vardır yazılımlara bağlı olarak türkce Euro2 ya da 3 dil grubunda yer alır ve bu durumda ne arapca ne rusca yer alır.. ondan dolayı yapacak bişi yok..

Wifi sorunu ise fabrika ayarlarına dönerek ya da yazılım yeniden yüklenrek cozulebilecek bir sorun..bu wifi sorunun sadece evde ise diger yerlerde baglanmakta ise gene nokiaN'da sorun yok...

Resim kalitesi ise i9000 le karşılastırmak biile saçma bence..

Selamlar

Konu Sahibi
tamam imei kod olayı talihsizlikti benim talihsizliğim ama arapça ve türkçeyi yanyana kullanmamakta acizlik bende birak arapçayı bende osmanlıca mesaj atma hayalı kuruyordum arapça bile mumkun değilmiş( fotoğrafa gelince cektiğim fotoğrafa gelince gercekten daha dolgundu belki anlık olabilir lakin cektiğim fotoğrafların %80 de kırmızı göz olayı cok can sıkıcı her defasında kırmızı göze menuden mudahale etmek kötü varmı bunun bir ayarı peki?

cabal21

Üye
flash ayarını kırmızı mod'a alırsan sorun kalmaz.

aynen flash ayarını kırmızı moda al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...