Sadece Hackli N8 RM-596 (013.016) UDA// İnstallserver.exe(Denenmiştir)

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
paylaşım için teşekkürler kardeş

sulkoc

Üye
059D576 kodlu son navifirm güncellemesi için yada ovi deki güncelleme için hackli uda dosyası varmı acaba bununla denedim olmadida. phoenix hata veriyor isim değiştirdim yine olmadı.

firat_ozkok

Üye
Selamlar,

Belki bana güleceksiniz ama ben Private'in içine nasıl dosya kopyalarım bilmiyorum.
Buradaki tüm istenenleri yaptım. Ancak C:\Private\ klasörünün içine dosya yapıştıramıyorum ve içi bomboş görünüyor.
Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

selly1310

selly1310

Üye
telefonum 059D576 kodlu.Bende burda yazılan gibimi hack yapcam.Yoksa degişik bir yöntem mi izlemem gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim

asdekli

Üye
ya bu neden olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar neden ben indiremiyorum navifirimi

selly1310

selly1310

Üye
bende de olmuyor benim kodum 059D576 .Navifirmden kendi kodumu indirip burdaki haklı uda dosyasını ekliyor ve flaşlıyorum..ama sonra ne yotube var ne de avi dükkan..

birde yaptım diyelim.telefonum hacklı oldumu olmadımı nerden anlarım

yokmu yardımcı olan.ben beceremedim.hack yaparken bu konuda yazan kodlarımı indircem yoksa kendi telefonumun kodunumu.ben kendi kodumu indirdim 059D576 ve burda veren hacklı uda indirip flaş yaptım.ama olmadı ...

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Herkese SELAM
Ben N8imi yeni aldım. N8 hakkında pek bilgim yok.
Sormak İstediğim birkaç soru var.
N8i hackleyince ne gibi yararları olacak ? neler yapabilecem ?
N8i hackleyince oviden ücretli oyunları ücret ödemeden indirebiliyormuyuz ?
Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

baris744

Üye
Teşekkürler

beatnik47

Üye
ben indiremdim linki tıkladığım zamana buraya giriş yetkiniz yok diyor....

beatnik47

Üye
arkadaşlar ben linkleri tıkladığım zaman buraya giriş yetkiniz yoktur diye bir uyarı vriyor
acilll yardım lütfennnnnnnnnn

----------Eklendi @ 17:22:30 ---------- Yazıldı @ 17:20:32 ----------

arkadaşlar yardım edecek kimse yokmuuuuuuuuuuu

maron

maron

Üye
arkadaşlar yardım cı olursan ız sevinirim ben şuandaki PR-1.2 YAZILIM SÜRÜMÜ 14.002 KULLANIYORUM VE ESKİ SÜRÜM 13 YAPMAK İSTİYORUM HACK YAPMAK İÇİN FAKAT ESKİ SÜRÜME DÖNDÜGÜMDE TELEFON AÇILMIYOR ÇÖKÜYOR KURTARIYORUM TEKRAR YAPIYORUM YİNE OLMUYOR AMA 14. SÜRÜMÜ YÜKLEDİGİMDE OLUYOR Bİ YARDIM LÜTFEN

nakliyat

Üye
benimn versiyonum bunun bir ustu ona olurmu kardeş guncelleme yapmıstım

ANIL2

Üye
arkadaslar benim n8 siyah bende ayni dosyalarimi indirecem navifirmden birde bu hackli dosyalari yukleyince ilerde yeni versiyonlar cikince otomatik guncelleme yapabılıyormuyuz

ozgur244

ozgur244

Üye
arkadaşlar bunu yapınca telefon garanti dışı kalmıyor değil mi

zaferozkan

zaferozkan

Üye
014.002 nin hackli uda dosyası yokmu ille 013 olanı mı yapmak gerekiyor bende ovi silindi aslında telim hackli ve 5-6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu ama şimdi ovi silindi hemde durup dururken açmıyor.

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler.. :)

halilakin

Üye
arkadaşlar burdaki bilgileri almaya yetkiniz yoktur diye sayfaya giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

scorpion3131

Üye
Arkadaşlar n8 14.2 versiyonu kullanıyorum, gerekli dosyaları Navifirm ile indirdim yine forumda arkadaşın verdiği hackli Uda dosyasını ekledim, phonix ile gerekli işleme başladım ancak flash işlemi başlayınca %10 dan sonra usb bağlantısı kopuyor ve telefon test mode diye açılıyor ve bir uyarı çıkıyor 8 saniye telefonun power tuşuna basın usb bağlantısı geldiğinde uyarı penceresindeki ok tuşuna basın diyor. 8 saniye basılı tutuyorum telefon kapanıyor sonra işlem yine başa dönüyor yani işlem tamamlandı diye bir uyarı alamıyorum.
telefon açılıyor fabrika ayarlarına dönmüş halde ovi çalışıyor unsigned bir oyun vardı daha önce denedim sertifikadan dolayı kuramadım şimdi denedim oyun kuruldu ve oynayabiliyoum.
şimdi telefon hacklendimi?
neden işlem tamamlandı uyarısı almadım?
hack olmadan önce bloototh ile uyanları yükleyebiliyordum şimdi oyun yükleme sırasında yüklene alanı bekliyor, ama usb ile oyunu telefona kopyaladığımda ve oyunu odaran yüklemeye çalıştığımda ovi tarafından sorunsuzca yükleniyor.
yeniden hack işlemi yapmalımıyım acaba?
yardım ederseniz sevinirim

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşım bu flaşlama işlemi nasıl yapılıyor bir yardımcı olsanız ben yeniyim bu konuda

Üst Alt