Sadece Hackli N8 RM-596 (013.016) UDA// İnstallserver.exe(Denenmiştir)

Sponsorlu Bağlantılar

gokmena

gokmena

Üye
gidiş yolun doğru ama 0599843 olanı naviden indir bi dene product code uymamış gibi sanki[/QUOTE]

çözümü buldum.
dosyaların 3'ünün adı farklı

• CC8567DE_RM596_0599764_013.016_007_signature.bin
  • 80586CF8_RM596_0599764_013.016_007.vpl
  • RM-596_013.016_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
  • 94EDD58B_RM596_0599764_013.016_007.dcp
  • RM-596_013.016_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fpsx
  • RM-596_013.016_79.92_prd.core.fpsx
hepsinin başlangıcını RM596 olacak şekilde önündekileri sildim. Ben de sabahtan beri uğraşıyordum yaa.. nasıl oldu da görmemişim:vur

drmxmyt

Üye
Hackli uda dosyasınıda koydum ve sorunsuz bir şekilde flashı attım.Ancak GT Racing Unsigned dosyasını kurmaya çalıştığımda sertifika hatası veriyor.Normalde vermemesi gerek değil mi?

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
Hackli uda dosyasınıda koydum ve sorunsuz bir şekilde flashı attım.Ancak GT Racing Unsigned dosyasını kurmaya çalıştığımda sertifika hatası veriyor.Normalde vermemesi gerek değil mi?

vermemesi gerek ama bende sertifika hatası vermedi bu arada sorunu çözdüğüne sevindim istersen farklı bi uda dosyası var linkini veriyim onunla bi dene modifiyeli

drmxmyt

Üye
@Önceliklle teşekkür ederim hocam.
Sadece hackli uda.dosyasını kullanmak istiyorum hocam modifiyelide sanırım H2O olan yinede teşekkür ederim.

Anlatımda şöyle bir şey var.

"RM596_032_000_M012_16G.fpsx missing hatası verecek tamam diyin flashlayın produck codeniz değişmicek"

ve 2-3 mesaj altında şu var
"
bu dosyların dışında navifirmden RM596_032_000_M012_16G.fpsx bunuda indiriyoruz..çünkü phoenixle flashlarken bu dosya eksik diye uyarı veriyor...(nawifirm uzun sürmesinin sebebide bu dosyadır)"

Ben o dosyayı indirmedim ve o şekilde hata verdi tamam deyip flash attım .Acaba onuda indirmek gerek mi o zman toplam 8 dosya mı olucak?

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
@Önceliklle teşekkür ederim hocam.
Sadece hackli uda.dosyasını kullanmak istiyorum hocam modifiyelide sanırım H2O olan yinede teşekkür ederim.

Anlatımda şöyle bir şey var.

"RM596_032_000_M012_16G.fpsx missing hatası verecek tamam diyin flashlayın produck codeniz değişmicek"

ve 2-3 mesaj altında şu var
"
bu dosyların dışında navifirmden RM596_032_000_M012_16G.fpsx bunuda indiriyoruz..çünkü phoenixle flashlarken bu dosya eksik diye uyarı veriyor...(nawifirm uzun sürmesinin sebebide bu dosyadır)"

Ben o dosyayı indirmedim ve o şekilde hata verdi tamam deyip flash attım .Acaba onuda indirmek gerek mi o zman toplam 8 dosya mı olucak?

bahsettiğin dosyanın boyutu neredeyse 2gb indirmene gerek yok bahsettiğim uda dosyası H2O değil farklı v.013.016 için coderusa ait linki burda bi dene istersen

drmxmyt

Üye
Teşekküler hocamda ben sadece hackli olan uda.dosyası ile tekrar denemeyi düşünüyorum.

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
Teşekküler hocamda ben sadece hackli olan uda.dosyası ile tekrar denemeyi düşünüyorum.

bende yeni uda dosyasından yükleyip biraz da onu denicem güzelse sizlere de öneririm

selly1310

selly1310

Üye
bu dosyların dışında navifirmden RM596_032_000_M012_16G.fpsx bunuda indiriyoruz..çünkü phoenixle flashlarken bu dosya eksik diye uyarı veriyor...(nawifirm uzun sürmesinin sebebide bu dosyadır)

arkadaşım bu dosyaı nerden bulcagız.navifirmde sırf 6 dosya var indirmek icin.senin dedigin dosyayı nerden ve nasıl indircem..bu dosyayı bulamadım RM596_032_000_M012_16G.fpsx

gokmena

gokmena

Üye
arkadaşım bu dosyaı nerden bulcagız.navifirmde sırf 6 dosya var indirmek icin.senin dedigin dosyayı nerden ve nasıl indircem..bu dosyayı bulamadım RM596_032_000_M012_16G.fpsx
Boşver gereksiz bu dosya 1,81gb. phoenix bu dosyayı istediğinde igrore et flasha başlar.
ama yok ille de indirecem diyorsan navifirm plus programında sol üstte "target" i "nokia care suite" i seçersen çıkar.
ben sadece 7 dosya ile flasladım bugün oldu

By_Jazz

Üye
yaw bu uda dosyasını sonradan ekleme gibi bi şansımız yokmu ben nokia ncare de yazılım attırdım surum pr1.1 ama ovi gene yüklenmiyor.. arama widget imde kayboldu :(

Kubde

Kubde

Üye
arkadaşlar ben yükledim gayet başarılı şekilde yalnız müzik çalara girdiğimde sadece durdur başlat ileri geri işaretleri var resim ve hangi dakkada olduğunu gösteren yerler kayboldu nasıl düzelir acaba

author

Üye
aynen acıklamadakı gıbı yaptım arkadaslar ürün kodum değşmedı ve güncellemeyı yaptım sayenızde cok teşekkürler fakat bı konuda emın degılım, telefonu hacklemek demek sertıfıkasız programları da yükleyıp kullanabılmek anlamına gelıyor dı mı ? Yanı bu güncellemeyı hacklı UDA dosyasıyla yaptım ve artık sertıfıkasız program uygulama vb. seylerı de kurup kullanabılecegım anlamına gelıyor?

AYDIN1979

Üye
Ben başardım.güzel oldu.emeği geçen herkese teşekkür

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yaptım ve başarılı oldum arkadaşım sağol fekat beklemede menü ışığı yanıp sönme yi bıraktı yeni yazılım da mi böyle yoksa benim tel de mi sorun var

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
aynen acıklamadakı gıbı yaptım arkadaslar ürün kodum değşmedı ve güncellemeyı yaptım sayenızde cok teşekkürler fakat bı konuda emın degılım, telefonu hacklemek demek sertıfıkasız programları da yükleyıp kullanabılmek anlamına gelıyor dı mı ? Yanı bu güncellemeyı hacklı UDA dosyasıyla yaptım ve artık sertıfıkasız program uygulama vb. seylerı de kurup kullanabılecegım anlamına gelıyor?

evet artık sertifika derdiyle uğraşmana gerek yok tamamen özgürsün istediğin proyu oyunu kur

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ovi store mağaza silinemez yapılabilirmi

welat_72

Üye
kardeş n8 den anlıyormusun

hellboyfb

Üye
şu soruya nedense kiimse yanıt vermemiş acaba sebep nedir...(TELEFON HACK İŞLEMİ SIRASINDA AÇIKMI KAPALIMI OLACAK)
tel kapalı olunca product kodu phoenix programınca okunmuyo sanırım telin açık olması gerekiyo arkadaşlar..

gavvas

Üye
s.a arkadaşlar telefonu hackladım problemyok yalnız fotograf cekince resimin sag tarafında resimlere giden kısa yol vardı ama şimdi kalem ve sosyal ağ paylaşım simgesi cıkıyor.N8 dg product kod 0599764

selyaman

Üye
Bakalım

Üst Alt