Sadece bir kere okuyun....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
hayatımda bir kere içtim bi daha da içmem

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Eyivallaa.Saol!

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Ben bir ara babanın gözetiminde denemiştim begenmedim. Kullanmıyorum. Bizim aileden sadece abim kullanıyor. Burdan sigara içenlere sesleniyorum. Küllük gibi kokuyorsunuz ve o zıkkımı yaktığınızda etrafınız gerçekten rahatsız oluyor evde balkonda içenleriniz var ya apartmanda komşularınızda rahatsız oluyor. Artık bir daha yakarken aklınıza gelsin.

• Beğen
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
amam ben ıcıyorum:(

şuan şu saniye bile bırakabilirsin pelin bunu sende biliyorsun.

----------Eklendi @ 23:17:50 ---------- Yazıldı @ 23:16:59 ----------

Evet bir kere bu konu kopyala yapıştır değil sadece okumanızı ve düşünmenizi istiyorum forumda daha çok gençler olduğu içinde İnş. daha çabuk ilgilisine ulaşır...

Sigaranın sağlığa zararlarını herkes biliyor ama sigara içiliyor...

neden neden 15 yaşında bir genç sigara içer ailesi neden kızar neden o aile içer ?

15 yaşında bi genç ailesinden gördüğü için özenti olarak içer çünkü çok sevdiği babası ve annesi içiyordur...

Belkide içmiyordur ama yine özentidir arkadaşları içiyordur ve hadi sende yak bitane derler öyle başlar...

Peki siz yaktınız kendinize değil mi bu parasıda sizi yakıyor sağlık sorunuda sizi buluyor çevreyi rahatsız ettiğinizi düşünmüyorsanız Yanılıyorsunuz....

Peki öyle olsun çevreyide düşünmeyin Peki Evladınız canınız ?

Erken yaşta sigaraya alışıyorsunuz bağımlı oluyorsunuz benim hayatım evet sizin hayatınız...

Ama hayat sizinle kalmıyor !!!
Tekrar yazıyorum hadi çevreyide bırakmamanız lazım ama bırakın :(((

Ya çocuklarınız onlarıda zehirlemek istemiyorsanız bence hiç başlamayın o küçücük çocuğunuzun ciğerlerini zehirleyip zehirlememek tamamen sizin elinizde....

Odadan çıkarım balkonda içerim:ah
Hayır çözüm bu değil o sigarayı nerde içerseniz için bir insan sağlıklı olsada etkilenir hasta olsada etkilenir :evet:

Hadi etkilenmedi o çocuğunuz büyücek yine özenti başlıyacak unutmayın ki Sizde baba ve annenize özenmiştiniz....

Arkadaş özentisi çabuk geçer en azından bir kere bile evladınızın sigara içtiğini bilseniz oturup tüm zararlarını konuşursunuz ve kendinizi Örnek gösterebilirsiniz

'' Gururla ''

Tamamını okuyan varsa teşekkür ediyorum...
Bundan sonra içmem içmemeye özen göstercem bırakcam ve başlamıycam diyenler olması ümidi ile ...

:bye2:

Benim birsürü içen arkadasım ve çoğuna bıraktırdım :) bana hep al bi fırt derler ama asla almıyorum :)

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
bırakmak kolay değil dostlar günde üç paket içiyodum çoook sevdiğim bir insanın isteği üzerine en azından bir pakete düşürdüm ama bide bana sorun neler çektim

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
bırakmak kolay değil dostlar günde üç paket içiyodum çoook sevdiğim bir insanın isteği üzerine en azından bir pakete düşürdüm ama bide bana sorun neler çektim

bırakmak çok çok kolay ama

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
yaa en azından bırakmak gelmiyor içimden diyelim

xserhatx

xserhatx

Üye
ben 17 yaşındayım arkadaşlardan içenler var ama ben hiç içmedim özenmedim de :D neden özeniyim ki içince elime ne geçecek
azcık bi yararı olsa hadi için diycem de hiç bi işe yaramıyo zarardan başka :ehe abim içiyo nefret ediyom hele beni sigara almaya git derse :aha::vur
babam bıraktı allah herkese bırakmayı nasip etsin acaba sigarayı satanlar öbür dünyada kaç kişiden hellallik istemek zorunda kalcak?

pelın_

2 haftadır ıcmıyorum hıcte aramıyorum:)

• Beğen

pelın_

ya zaten ben oldugunda ıcerım olmazsa hıc aklıma bıle gelmezkı 2 haftadır ewden cıkmıyorum
oyuzden çıksam ıcerım :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Elektr0

Elektr0

Üye
Sıgara içmek hastalıktır... insan kendisini neden ölüme sürüklerki...hiç içmedim , içemem zaten içersem ölürüm :ehe:kop:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
guzel konu sagol bıtanem benım umarım herkes farkına varmakla kalmaz bırakırda bır gün:sarıl:

• Beğen
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok şükür kullanmıyorum

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok önemli konu :oke: yukarılarda olması lazım. :ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ağzıma Sürmem , İçtirtmem , İçeni döver , Ağzına süreni *******m , Sigaraya Hayır Ya :nono::nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt