Tayin
vapur dumanı Üye Joker.' Alıntı: rahim Genişletmek için tıkla ... tek harf diskalifiye edildinnnn tahin tahir
Joker. Üye esra seyhan' Alıntı: tek harf diskalifiye edildinnnn tahintahir Genişletmek için tıkla ... sonumdali n miydi ay Allah bende körlük var hee
esra seyhan' Alıntı: tek harf diskalifiye edildinnnn tahintahir Genişletmek için tıkla ... sonumdali n miydi ay Allah bende körlük var hee
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: Kâfir kafir Genişletmek için tıkla ... safir de kardeş hayırdır kafama vurur gibi yazmışsın
haydaravısyon' Alıntı: Kâfir kafir Genişletmek için tıkla ... safir de kardeş hayırdır kafama vurur gibi yazmışsın
vapur dumanı Üye kefir heeyt kim kime vuruyo?çekerim bak kulağını benim kardeşime nasıl davranıyon ööle!!!
__xXx__ Üye esra seyhan' Alıntı: kefir heeyt kim kime vuruyo?çekerim bak kulağını benim kardeşime nasıl davranıyon ööle!!! Genişletmek için tıkla ... pardon ablacan bir daha olmaz
esra seyhan' Alıntı: kefir heeyt kim kime vuruyo?çekerim bak kulağını benim kardeşime nasıl davranıyon ööle!!! Genişletmek için tıkla ... pardon ablacan bir daha olmaz
vapur dumanı Üye __xXx__' Alıntı: pardon ablacan bir daha olmaz Genişletmek için tıkla ... ablam sana demedim ötekine dedim neyse konuyu dağıtmayalım en son kefirdi
__xXx__' Alıntı: pardon ablacan bir daha olmaz Genişletmek için tıkla ... ablam sana demedim ötekine dedim neyse konuyu dağıtmayalım en son kefirdi