SAdece bir fikir. :D Var mı böyle birşey mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
SAdece bir fikir. :D Var mı böyle birşey mümkün mü ?
Aradaşlar şöyle birşey var mı ?

Mesela bende C7 var.Ben Navigasyondan falan hareket halinde olan bir arkadaşımın yerini görebilir miyim ? Takip edebilir miyim ? Polislerdeki gibi bi nevi. :D

Var mı böyle birşey mümkün mü ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Öyle birşey olması için arkadaşının cihazının sana sürekli koordinat yollaması lazım ve sende ki uygulamada o koordinatlara göre haritada ki yerini gösterecek, böyle bir sistem var ama telefonlar için yok şöyle yapabilirsin, kaspersky yüklersin yada bu anti-thief uygulamalarından birini onlarda koordinat yollama var sen gizli mesajı yolluyorsun o sana uyduya bağlanıp(tabi açık alandaysa) koordinat yolluyor sende onu haritadan görüyorsun.

spartuas

spartuas

Üye
Garmin mobile'da böyle birşey var gibi. Konumunu yolluyorsun tabi karşındakinde de garmin yüklüyse senin bulundugun yeri görebilir. Ama hareket olması zor gibi :D münkün olabilir yapılırsa yapılır. Yaparlarsa yaparlar. :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
benim bildiğim takip edeceğin kişinin kişisel eşyasına bir çip takıyosun ve o çip sürekli sana yerini bildiriyor bu şekilde biliyorum.

spartuas

spartuas

Üye
benim bildiğim takip edeceğin kişinin kişisel eşyasına bir çip takıyosun ve o çip sürekli sana yerini bildiriyor bu şekilde biliyorum.

onu bizde biliyoruz fatih çip takıp izlemeyi :D program da yokmu diyor arkadaş :) uykunmu geldi ? :P

slant1111

slant1111

Üye
iphone da var bu özellik.symbian icinde yapılablr

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
google haritayı yükle onun içinde latitude katil aynı şekilde diğer cihaz da yükleyip katılırsa aynı anda haraketli takip edersiniz birbirinizi latitude üyelik gibi birşey arkadaşlarını ekliyorsun aynı anda binler kişi takip edebilirsin

akinorta

Üye
echoecho isimli program bunu yapıyor iki veya daha fazla telefonda yüklü olsun. Telefon rehberinizeeki kişilerde bu program yüklü ise size yerini gösterir ücretsiz mesajlaşmanızı sağlar. Pek kullanıomıyor ama kullanılsa olay bir program

trontr

Üye
2niz hatta 15 arkadaşın google mapsi yüklesin. Google hesabı alın. Latitude yi etkinleştirin. İnternet paketiniz de olsun. Amerikaya gitse görürsün haritadan. Okito??

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Görüşelim :D o günde tokatlıycam seni :D

spartuas

spartuas

Üye
Görüşelim :pro:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Whatsapp ta da benzer bir uygulama vardı sanki 5320 de kullanırken gördüm gibi hatırlıyorum
en büyük soru şu olmalı sanırım? karşı taraf koordinatı kendi bilgisiyle mi verecek yoksa bu koordinat karşı tarafın haberi olmadan kontrol amaçlı mı kullanılacak önce bunu öğrenmek gerek ;)

kaqan18

kaqan18

Üye
bu programları kullanan var mi yani test eden. Yoksa bi kaç kişi birleşip deneyelim bunu :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Garminde var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt