Sadece Benim Hayatim Mi Boylee .? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Gulecek Halim Yokk .. :)

Hayat Devam Ediyor .. Herseye Raqmen .. Alistim Zaten Artikk ..

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Kardeşim ne olursa olsun Allah'a şükret, kendinle barışık karşındakine yeteri kadar saygılı ol herşey yoluna girecektir..

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ne olursa olsun Allah'a şükret, kendinle barışık karşındakine yeteri kadar saygılı ol herşey yoluna girecektir..

Elimden Geldiqince Oyle Yapiyorumm .. Yapacaqimda ..

Bakalim Hayat Bizi Nereye Goturecek ..

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Annem Babam Yanimda Deqil ..

Birqun Zora Dusersem Ne Gidecek Kimsem Var .. Nede Calacaqim Bir Kapim Var ..

Ac Kalirsam Beni Doyuracak Kimse Yok ..

Samimi Olduqum Arkadasim Yok ..

Olanlar Hep Ikiyuzlu, Yalanci, Duzenbaz, Sahtekar ..

Param Varsa Yanimdalar Param Yoksa Gormezler ..

Hayatimda En Guvendiqim Kisi/Kisiler .. Hic Ummadiqim Darbeler Vurdu .. Vurmayada Devam Ediyorlar ..

Bu Sene Okul Berbat Gitti .. Seneye Ayni Siniftayim ..

Maddi Durumum Hic Iyi Deqil ..

Hayatta Sahip Olduqum Hicbirseyim Yok ..

Kimseyi Sevmiyorum, Kimsede Beni Sevmiyor ..

Kimseyle Anlasamiyorum, Kimse Benimle Anlasamiyor ..

Cevremdeki Herkesi Benden Farkli Goruyorum ..

Cevremdeki Insanlarin Hicbiriyle Herhanqi Bir Olayda Hemfikir Deqilizzz ..

Ailevi Sorunlar Almis Basini Gidiyor Zaten ..

Yane Koskoca Hayatimda .. Yolunda Giden 'Hicbirsey' Yok Arkadaslar ..

Bir Insanin Hayatinda Birseydemi Yolunda Gitmez Ya .?!

Allah'A Sitem Etmiyorum .. Halime Sukur Ediyorum ..

Ama Sabirda Bir Yere Kadar .. Bazen Seytani Dinleyip Gitmek Istiyorum .. Buralardan ..

Bazen Ise Olmek Istiyorum .. Kimsenin Haberi Olmadan ..

Ama Icimdeki Ses Bana Hep Bunu Deyip Duruyor ..

Herseye Raqmen, HAYAT DEVAM EDIYOR ..

[video=youtube;mhqL202Jm_M]http://www.youtube.com/watch?v=mhqL202Jm_M[/video]
Samimi arkadaşım yok,ailevi sorunlar, sevilmeme ,sevmeme ,seneye aynı sınıfta olma birebir aynıyız hocam.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yapmayın dostlar üzülüp kederlenmeyin herşeyde bi hayır vardır unutmayın...

kraldost

kraldost

Üye
Hasbin Allah kardeşim şimdi yanımda olsaydın kulaklarını çekerdim...
Bune şeker kardeşim dara düşünce hemen avazı zara düşme bırak çevrende hiç kimse olmasın... En ufak sıkıntıda bile git abdest namaz kıl kim Allah'tan daha iyi bir dost daha iyi bir yar ve yardımcı olurki... Sen neden medet umuyorsunki iki çapulcudan, çapulcunun çapuldan başka neyi varki sana versin çapuldan başka...
Geçim sıkıntısına gelince. Elbette olacak bişey bazen en zengin insanlarda geçim sıkıntısı yaşıyor.
Derdine gelince dön derdine deki sen ne kadar büyük olusan ol nesinki, senden daha büyük Rab'bim var de.
Hayatı akışına bırakma hayatın akışında ne olduğunu bilmiyorsun artık çocuk denilen yaşta değilsin çalişabilirsin başkalarının sana vermediğini aklın elin ve ayakların verecektir yeterki onları iyi kullan ve dürüst ol

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bune şeker kardeşim dara düşünce hemen avazı zara düşme bırak çevrende hiç kimse olmasın... En ufak sıkıntıda bile git abdest namaz kıl kim Allah'tan daha iyi bir dost daha iyi bir yar ve yardımcı olurki... Sen neden medet umuyorsunki iki çapulcudan, çapulcunun çapuldan başka neyi varki sana versin çapuldan başka...
Geçim sıkıntısına gelince. Elbette olacak bişey bazen en zengin insanlarda geçim sıkıntısı yaşıyor.
Derdine gelince dön derdine deki sen ne kadar büyük olusan ol nesinki, senden daha büyük Rab'bim var de.
Hayatı akışına bırakma hayatın akışında ne olduğunu bilmiyorsun artık çocuk denilen yaşta değilsin çalişabilirsin başkalarının sana vermediğini aklın elin ve ayakların verecektir yeterki onları iyi kullan ve dürüst ol

Helal olsun daha ne denir ki bunun üstüne :)

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Mazlum bu yuzden cevremde guvenebilecegim birsuru kisinin olmasina dikkat ediyorum

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Yorum Icin Cok Cok Tesekkurler Deqeli Abimiz ..

Ama Bazen Hersey Disardan Gorunduqu Olmuyorr ..

Herseye Ustten Bakmak Gerek Bence .. Distan Deqill .. :(

kraldost

kraldost

Üye
senin yasadıklarını yaşadım fazlasını bile yaşadım inan bana şu anda yaşadıklarımı yazsam şok olursun...
Ama üzülme gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam ve çekinmem neye ihtiyacım varsa mutlaka onuda elde ederim.
Buda nasıl oluyor inanarak azmederek çalışarak olur. Pasif davranarak hiç bir şey elde edemezsin baskalarının yaşadıklarından pay. Kendi yaşadıklarından da ibret al örnekler çıkar muhasebe et ve neticesine ulaşmaya çalış.
Ama mutlaka çalış....

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dertsiz kul mezarda derler. Rabbim altindan kalkilamayacak dert vermez. Once bunun farkina var. Bu hem kuran'da ayetlerde hem de peygamber efendimizin hadislerinde var. Once bunun ilmini kavramaya caliş. Kalbin allah aşkiyla atmaya başladiginda altindan kalkamayacagin bir sorun olmadigini goruceksin ve bu ssyfalarda yazanlari okuyup gulumsuyeceksin. Bak kardeşim cok guzel bir kalbin var ve kendine guvenmedigin sorunlarini kendinden buyuk zannediyorsun. Halbu ki sen kendine bir guvensen bir başini kaldirip silkelensen o dertler kumsalda kum tanesi gibi gozukucek sana. Ayrica saydiklarindan birkac tanesini dert olarak saymiyorum burada cok guzel anlaşabildigin seni seven insanlar da var. Artik bir karar ver bu şekilde dertler icinde boguşarak mi yaşayacaksin yoksa ayaga kalkip dertlerini bogmaya mi başlayacaksin. Hadi kardeşim karar senin istedigini yapabilecek gucun de var yüregin de.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...