Sadece Allah Rızası İçin . . ! | Bir dakikanızı ayırmanız Yeter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Allah Rızası İçin . . ! | Bir dakikanızı ayırmanız Yeter
Biliyorsunuz Afrikadaki olaylar sadece onların değil tüm insanların davası ama insanların %90 ının farkında olmamasına rağmen . . !

Sizden Sadece bir kez dua etmenizi istiyecektim konuyu onun için açtım. . .

"Allahım onları yokluktan kurtar rahat a eriştir daha fazla acı çekmesinler . . . Amin" demeniz bile bir dua dır.

Sadece televizyonda görünce aklımıza geliyor afrika lı kardeşlerimiz.Ama gerçekten onlar çok sıkıntı çekiyorlar lütfen aklımıza geldikçe dualarımızı eksik etmeyelim. Hepinize Hayırlı Günler. . .

AHMED...

AHMED...

Üye
Allah yar ve yardımcıları olsun tüm insanlık için yokta yoklukta olAN insanlar için elinden ne geliyor ise yapmaya hazırım teşekkürler

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Teşekkürler

kraldost

kraldost

Üye
rabbim bizleri salih kullardan eylesin zira kimilerini yoklukta kimilerinide varlıkta imtihan eder

Rab'bim israil oğullarını 400 yıl boyunca kölelikle imtihan etti Daha sonra Hz. Musa Peygamber'i A.S gönderdi onları o esaretten kurtardı.

Çok şükür onlar kimsenin kölesi değil

Allah'ın o imtihanlarına mazhar oluyorlar

vesaire anlatacak çok şey varda hatalı bir söz etmekten korkarım onun için cümlelerimi burde kesiyorum

DDorlion

DDorlion

Üye
afrika dışında bide savaşlar yüzünden sıkıntı çeken kardeşlerimiz var hem din hemde ırkdaşlarımız uygur türkleri çinin zulmünden dolayı soykırım yapılmasına rağmen tüm dünya sessiz onlar içinde dua edelim tabiki bide azerbaycan meselesi var ermenistandan hala çekiyor :(

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
evet dünyada çok zulüm var . . .

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
Rabbim yardımcıları olsun

u_cosar

u_cosar

Üye
Allah yardım eder inşaallah

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Allah yar ve yardımcıları olsun, AMİN. .

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yoksulluk tek yoksunluk degildir
manhattan (abd nin en sosyete en zengin yeri) da yaşayıp ruhu aç insanlara da uzulmek lazım bence
maddi imkansızlıkları dillendirebilirsiniz; ancak ruhları aclık ceken insanın acısı bilinmez pek
Allah cc hem madden hem manen aç insanlara bol rızık versin; hidayet ehline de hidayet versin

Astrosman

Astrosman

Üye
ALLAHım tüm müslüman kardeşlerimizi soğuktan,açlıktan sen koru Ya RABBIM....

Emrgncy

Emrgncy

Üye

''Yok ekmek bayat yemem, Yinemi aynı yemek Anne, Benim bu yemeği sevmediğimi bilmiyormusun, Tek bu yemeğimi yaptın yanına başka bir şey yok mu?'' diyen bizlerin, bu fotoğrafı görünce ne kadar Nankör olduğumuz ortaya çıkıyor.

Rabb'im yardımcıları olsun

Sadece kavlî duâ yeterli olmuyor dostlar, Fiili duâ da şart. Oralara elimizden geldiğince gücümüz ölçüsünde yardım etmeliyiz. Cenâbı Hak yarın mahşerde bunun hesabını bizlere mutlaka soracak.

Ki onlar,gayba inananlar,namazı kılanlardır.Ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden başkalarına pay çıkaranlardır.
Bakara-3

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Ya RABBİM bizden al onlara baqışla. Kardeşlerimizin bizden daha çok ihtiyacı var bu nimetlere "Amin"

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya RABBİM bizden al onlara baqışla. Kardeşlerimizin bizden daha çok ihtiyacı var bu nimetlere "Amin"

'Amin'
Arkadaşım bu dünya imtihan dünyası ve Rabb'im o kardeşlerin rızkını bize verdiyse bir sebebi vardır. Bizlerin yardım etmesini istiyor ayetlerde bildirdiği üzere.

oquz_esen

oquz_esen

Üye

'Amin'
Arkadaşım bu dünya imtihan dünyası ve Rabb'im o kardeşlerin rızkını bize verdiyse bir sebebi vardır. Bizlerin yardım etmesini istiyor ayetlerde bildirdiği üzere.

Haklısın kardeşim ben ve ailem onlara düşen rıskı ve kendi payımdanda biraz kopartıp gönderiyorum elimden qeldiqince ve bu yol uqruna hayır işleyen deqil 100 lira 1 lira dahi bağışta bulunan herkesten ALLAH (c.c) Razı olsun.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Haklısın kardeşim ben ve ailem onlara düşen rıskı ve kendi payımdanda biraz kopartıp gönderiyorum elimden qeldiqince ve bu yol uqruna hayır işleyen deqil 100 lira 1 lira dahi bağışta bulunan herkesten ALLAH (c.c) Razı olsun.

Amin

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Rabbim onları Rezzak isminle şereflendir.
Amin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah sabırlar versin.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teker teker teşekkür ederim duyarlılığınız için. yılda bir de olsa hatırlayıp dualarımızı eksik etmeyeli . . .:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

akrep_81

Üye
Allah yardım etsin. Amin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt