Sade ve Büyük Dijital Saat Ekran Koruyucu (240x320)

Sponsorlu Bağlantılar

snadboy

Üye
    Konu Sahibi
Sade ve Büyük Dijital Saat Ekran Koruyucu (240x320)

6300'ın saat ekran koruyucusunda rakamlar çok küçük diyenlere ve sadelikten hoşlananlara. Az önce yaptım :)

Flash Lite 2.0 tabanlı ve 240x320 çözünürlüktedir. Yani sadece 6300 değil minimum flash lite versiyonu 2.0 olan 240x320 çözünürlükte tüm telefonlarda çalışır.

İsteyenler için farklı flash sürümlerine ve çözünürlüklere uyarlayabilirim.

Güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: tosunn34, serdarcoss, AVCI_61_1 ve 5 diğerleri

ibo_Star

ibo_Star

Üye
flash Lite 3 Uyumlu 320*240 Pixel genisliginde Diktörgen Ekranlı Telefonum Var Nokia C3
bana Dijital saat batarya göstergeli tema yada ekran koruyucu lazım

snadboy

Üye
    Konu Sahibi
320x240 eklenmiştir

aysunbaris

aysunbaris

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık

yunusyunusemree

Üye
usta linke tıklıyorum resım gelıyo ındırılmıyo bı yardım edermısın

tuncmurat

Üye
Hocam eline sağlık görünüm süper ancak bir problem var, düzeltilmesi için yardımın rica. clock.swf de her ikisinde de tarihi bir ay geri gösteriyor. Örnek tarih bugün 24.12.2010 ancak telefon ekranında saat gün doğru tarih ise 24.11.2010 gösteriyor. Neden olabilir? nasıl düzeltilebilir. tşk. duvar kağıdı 10 numara :)

dusti

dusti

Üye
merhaba .ok güzel harikadır
bende nokia c5 var bunu devamlı duvar kağıdı olarak ayarlayamazmıyız
yardımcı olunabilirse memnun olurum

mkysoft

Üye
6303i 'de normalde açılıyor ama ekran koruyucu olarak devreye giremiyor. Ekran boş.

snadboy

Üye
    Konu Sahibi
usta linke tıklıyorum resım gelıyo ındırılmıyo bı yardım edermısın
Linke sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet deyin

Hocam eline sağlık görünüm süper ancak bir problem var, düzeltilmesi için yardımın rica. clock.swf de her ikisinde de tarihi bir ay geri gösteriyor. Örnek tarih bugün 24.12.2010 ancak telefon ekranında saat gün doğru tarih ise 24.11.2010 gösteriyor. Neden olabilir? nasıl düzeltilebilir. tşk. duvar kağıdı 10 numara :)
Sorun düzeltilmiştir tekrar indirin ;)

tosunn34

Üye
hani nerde

moral24

Üye
tamam güzel olmuşta nasıl indirecez bunu

ofbalki

Üye
nokia c5-00 te nasıl ayarlayacağız, benim telefonda çabuk kayboluyor, yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

fevziuzungel

Üye
teşekkür ederiz:bigstar:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
samsung s serisinde olmuyor :nono:

crazy_fth

Üye
Eline sağlık teşekkürler...

murat_3452

Üye
çok güzel olmuş eline sağlık

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye

Harika olmuş gerçekten eline sağlık.
Ama benim bir problemim var. Sadece bu elimdeki 6300'a mı mahsus onu da bilemiyorum tabi de. Ekran korucu olarak koyduğum saatler ekran kararınca çalışmayı durduruyor. Hangi saatte kaldıysa o şekilde fotoğraf gibi kalıyor. Normali böyle olmaması lazım sanırım değil mi ? Nereden yapabilirim ayarını varsa eğer ?

burakilk

burakilk

Üye
Indirilmiyor.

Üst Alt