Sade Tasarımlı Ana Ekran Teması + Yapılışı

Sponsorlu Bağlantılar

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Sade Tasarımlı Ana Ekran Teması + Yapılışı
Temam değilde homescreen görünüm diyeyim:
Ana ekranlarım 2 adetten oluşmaktadır.

1. Ekran:

2. Ekran:

Gerekli Yazılımlar:
-Apex Launcher Pro 2.05 ( ) + +
-Zooper Widget Pro 2.38 + +
-Flatcons White İcons ( )
-Power Amp Player

Program Ayarları:
1-Apex Launcher otomatik ayar için dosyayı indirin daha sonra indirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp Apexlauncher dosyasını Telefon içerisinde hafıza kartı değil yerel hafıza içerisine girin Android>Data dosyası içerisine klasör olarak kopyalayın.
Daha sonra apex launcher ayarlarını açın, Yedekle ve geri yükle kısmına gelin >>> Apex ayarlarını geri yükleye basın Gelen soruya evet e basın. Daha sonra Masaüstü verisini geri yükle yapın gelen soruya aynı şekilde evet dedikten sonra ana menüye gelin. Tasarım hazırdır.
2- Wallpaper için indirin ve galeriden açın masaüstü ve kilit ekranı duvar kağıdı yapın.
3- SAAT: Menüden widget kısmına gelin en sonda Zooper widget 4x3 olan widgeti en üste yerleştirin ve üzerine tıklayin. Açılan sayfada Built İn kısmına basın orada saatler göreceksiniz. Fotoğrafta görüldüğü üzere uygun saati seçin ve geri gelin masaüstünde saati küçük vaziyetli göreceksiniz. Üzerine basılı tutun saatin ve apex ayarları açılacak orda yeniden boyutlandıra basın ve saatin tam olarak üst kısma çerçeve olarak ayarlayın. Bunu yaptıktan sonra saatiniz hala küçük olsa gerek saat üzerine bir kere dokunun hemen saat ayarları gelecek orada ayarlarda alt kısımda oklarla belirtilen bir rakam göreceksiniz o oklardan saatin boyutunu küçültüp büyültebilirsiniz.
4- TAKVİM: Saatte olduğu gibi aşağıdaki takvimide aynı şekilde zooper widget aracılığı ile yapabilirsiniz.
5-Power amp yi de aynı şekilde widgetler bölümü girin 4x1 olan widgeti ilgili olan sayfaya gelip en alta koyun. İlk koydugunuzda küçük olacak onuda aynı saatte yaptığımız gibi basılı tutun açılan pencerede yeniden boyutlandır diyerek çerçevesini ayarlayın. Power amp tarzını ise açılan widget penceresinden stillerden seçebilirsiniz.

Yakında yeni bir tasarım daha hazırlayacağım... Bu şekilde anlatmaya çalışırım. Bu tasarımı mycolorscreen den her bir temadan bir şeyler alarak oluşturdum. Bilginize....

Her türlü sorularınızı zaman buldukça bu sayfadan cevaplamaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: ExcisioN

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: kutukak
Systemathic

Systemathic

Üye
Abi çok sağolasın ne zamandır bu temanı bekliyordum teşekkürler :good:

• Beğen
avast

avast

Üye
hocam 512 ram 1 ghz islemcide nasi olur bu :D

Systemathic

Systemathic

Üye
hocam 512 ram 1 ghz islemcide nasi olur bu :D

Bende Sony Xperia go kullanıyorum 512Mb Ram 1 Ghz işlemci denicem şimdi beklersen bilgi veririm :)

- - - Eklendi - - -

Temayı ayarladımda benim ekran 3.5 inç Wallpaper ekrana sağmadı sadece ağaç gözüyor geri kalanı yok onu ayarlama şansım yok mu :(

- - - Eklendi - - -

Malesef ekran 3.5 inç küçük geldi wallpaper tam olarak sığmadı :alsana:

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Bende Sony Xperia go kullanıyorum 512Mb Ram 1 Ghz işlemci denicem şimdi beklersen bilgi veririm :)

- - - Eklendi - - -

Temayı ayarladımda benim ekran 3.5 inç Wallpaper ekrana sağmadı sadece ağaç gözüyor geri kalanı yok onu ayarlama şansım yok mu :(

- - - Eklendi - - -

Malesef ekran 3.5 inç küçük geldi wallpaper tam olarak sığmadı :alsana:

Ekran cozunurlugunu tam olarak yazarsan wallpaper i sana gore boyutlandirabilirim.

yilmaz1907

Üye
Eline sağlık hocam. Şimdi tamamladım çok güzel ve istediğim gibi oldu. Sade ve kullanışlı bişey arayanlar kaçırmasın. S4 ile tam uyumlu.

• Beğen
kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık hocam. Şimdi tamamladım çok güzel ve istediğim gibi oldu. Sade ve kullanışlı bişey arayanlar kaçırmasın. S4 ile tam uyumlu.

Galaxy s4 kullanıyorum s4 ile uyumlu :) saatin formatlarini biraz daha değiştrdim onları paylaşırım...

yilmaz1907

Üye
Saat ve tarih formatlarını kendime göre uyarladım bende. Teşekkürler.

best1905

best1905

Üye
Hocam iyi hos yaptimda bu menudeki uygulamalrin asagi dogru kaymasini sevmiyorum yatay nasil yapabilirim

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hemen deniyorum bakalım nasıl olacak, deneme amaçlı şarjın altını üstüne getirecek biliyorum gönlüm isterdi kullanmayı ama malesef ki şarj ama herkes yapıyor deneyip 1,2 gün takılacağım yapabilirsem. :ehe

LattAsdfasdf

Üye
Bu tarz anlatimlari her zaman bekliyoruz kardesim :)

• Beğen

yilmaz1907

Üye
Hocam iyi hos yaptimda bu menudeki uygulamalrin asagi dogru kaymasini sevmiyorum yatay nasil yapabilirim

Menü tuşuna bastıktan sonra "apex ayarları" yazan yerden çekmece ayarlarına bas oradan biraz kurcala ben de onu sevmediğim için değiştirdim.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hocam hepsini bi pakette toplasan keşke
Emeğine sağlık :tşk:

• Beğen

plog444

Üye
banada sorunlu bu ya olmuyor bu resim sony xperia tipo

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hepsini bi pakette toplasan keşke
Emeğine sağlık :tşk:

Hiç aklıma gelmedi başka bir tasarımda yaparım artık :)

- - - Eklendi - - -

Yeni tasarım çalışmam yakında sizlerle olacak ama kararsızım hazırlamada yazıpta anlatması baya bi zor :)

KİLİT EKRANI:

ANA EKRAN 1

ANA EKRAN 2

- - - Eklendi - - -

banada sorunlu bu ya olmuyor bu resim sony xperia tipo

ŞUNU DENE BAKALIM OLACAK MI:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/29/KH5tD.png

Buhara15

Üye
yeni şeyler yapıp paylaşmayı bende çok seviyorum ama hastane işlerinden fırsat olmuyor malesef. ..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ram kullanimi nasil?
e bu şarjıda etkiliyo o nasl :)

plog444

Üye
çok sağol kardeşim

Üst Alt