:hmmm mantık ne?
CABBAR Üye Black-killing' Alıntı: Bimcelle geçtim, oruç tutmadım 2 liramı kestiler bugün. Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin
Black-killing' Alıntı: Bimcelle geçtim, oruç tutmadım 2 liramı kestiler bugün. Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin
OttomaN TigeR Üye Black-killing' Alıntı: Bimcelle geçtim, oruç tutmadım 2 liramı kestiler bugün. Genişletmek için tıkla ...
Black-killing' Alıntı: Bimcelle geçtim, oruç tutmadım 2 liramı kestiler bugün. Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR Üye kardeşim evde Can Bonomo'nun şarkısıyla, dansını taklit ederken, babam tüfeği kapıp kardeşimi vurmuş. can çekişiyor sanmış çocuğu. yok artık
kardeşim evde Can Bonomo'nun şarkısıyla, dansını taklit ederken, babam tüfeği kapıp kardeşimi vurmuş. can çekişiyor sanmış çocuğu. yok artık
Black-killing Üye Garfield felsefesi ; Çalışma isteği duyunca bir yere otur ve isteğin geçmesini bekle.
Black-killing Üye Symbianize' Alıntı: sac malanmazz taranir Genişletmek için tıkla ... ThürQchemiZhE DhiKKaT €d£LiM QaRdaŞ
Symbianize' Alıntı: sac malanmazz taranir Genişletmek için tıkla ... ThürQchemiZhE DhiKKaT €d£LiM QaRdaŞ