Saçlarımı Kestireyim mi ? [ SS'li ]

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarımı Kestireyim mi ? [ SS'li ]
Gençler saçlarımı 2 yıldır uzatıyorum. Bakımı falan çok zor. Kuruması yarım saat sürüyor. Toplaması da zor oluyor. Sabah kalkıyorum hepsi birbirine geçmiş. Bir yere giderken yarım saat uğraşıyorum. Kestirmeyi düşünüyorum ama kestiremiyorum. Sebebini de bilmiyorum açıkçası. Cesaret edemiyorum galiba. Kestirirsem nasıl bir şekil veririm onu da bilmiyorum. Kestirip pişman olmak da çok korkutuyor. Sizce ne yapayım ? @Revengeful bi ara sen de saç uzatacaktın sanki ne oldu ?

Son düzenleme:

Revengeful

Emekli Yönetici
5 ay sonra kestirdim. Bir ara omuzlara kadar uzatmıştım.. Değişiklik olsun bir uzatıyorum bir kestiriyorum.. Şimdi yaza kadar kestirmeyeceğim. Sonra en fazla 1 yıl daha uzatabilirim çünkü işe başlayacağım ve askerlik falan da var..

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Invoke

Invoke

Üye
Kestir. Ben de kestirdim, rahat ettim. Kısa saç hoşuma da gitmez ama rahat oluyor. =P

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, TeknoÖmer ve Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Pişman olma korkusu korkutuyor beni.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Adam akıllı berbere gidecen, adama yavaş yavaş kısaltmasını söyleyeceksin kısa olduğu zaman sen dur diyeceksin o zaman sıkıntı olmaz. Yada aradığın saç modelinin resmini berbere göster adam yapar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Adam akıllı berbere gidecen, adama yavaş yavaş kısaltmasını söyleyeceksin kısa olduğu zaman sen dur diyeceksin o zaman sıkıntı olmaz. Yada aradığın saç modelinin resmini berbere göster adam yapar.
Bir yer var bayan kuaförü o adam unisex çalışıyor ;) Ne yapacağımı bilmiyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Pişman olacaksın zaten. 2 yıl emek vermişsin, o işkenceye katlanmışsın. Uzatırken şekillendiricileri kullanmak zorunda kalıyorum. Briyantin'i sevmiyorum çünkü yağ bazlı fakat işe yarıyor baya.. Mega, ekstra güçlü spreylerden kullanıyorum genelde. Loreal Studio FX Eriyen Jöle de kullanmıştım arada sırada. Az miktarda kullanınca güzel oluyordu. Ama ön taraftan rüzgar gelince saçın uçuşması paha biçilemez :ehe Arkadan gelince ise tam tersi, berbat bir his uyandırıyor.

Saçlarım ince telli olduğu için ara makas vs işine hiç girmiyorum

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Pişman olacaksın zaten. 2 yıl emek vermişsin, o işkenceye katlanmışsın. Uzatırken şekillendiricileri kullanmak zorunda kalıyorum. Briyantin'i sevmiyorum çünkü yağ bazlı fakat işe yarıyor baya.. Mega, ekstra güçlü spreylerden kullanıyorum genelde. Loreal Studio FX Eriyen Jöle de kullanmıştım arada sırada. Az miktarda kullanınca güzel oluyordu. Ama ön taraftan rüzgar gelince saçın uçuşması paha biçilemez :ehe Arkadan gelince ise tam tersi, berbat bir his uyandırıyor.

Saçlarım ince telli olduğu için ara makas vs işine hiç girmiyorum
Aslında şampuan dışında pek bi kimyasal kullanmadım. Bakım kremi kullandım bi ara ama zararlı olduğunu öğrenince bırakmıştım. Ortalama 30+ cm falan uzunlukta saçlarım. Nasıl kestireyim ? En kötü 6-7 cm mi daha mı fazla olsun ne yapayım ?

achambo

achambo

Üye
3 numaraya vur:oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın. Aslında bu hafta sonu kestirecektim hatta kuaförün olduğu yere kitap almaya gitmiştim. Aldıktan sonra da kestirecektim ama arkadaşla bir yerde yemek yedik. Sonra eve geldim ki saçlarımı kestirmeyi unutmuşum. Bu hafta demeyeceğim bakalım.
3 numaraya asla olmaz. Kestireceğim diyorum ama o kadar da kısa değil yine baş parmak uzunluğunda olur en kötü.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Vallaha ekonomik bir önerim var al bir makine her 3 haftada bir vur 5 numaraya :D 2 senedir berbere 5 kuruş vermiyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben şu an hiç uzamayacak gibi hissediyorum ..

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ben beceremem. Yanlış bir şey olursa kötü olur ;)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Özçekim (Selfie) yapıp atabilir misin buraya?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun kamerası bozuk malesef. Bilgisayarı da başka bir arkadaştan çekip atmıştım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İlla özçekim olması gerekmiyor, bi' resim olsa yeterli. Daha iyi yorumlarda bulunabiliriz. Sen bilirsin tabi. [emoji4] 2 yıl baya uzun bir süre. Kötü olur diye korkuyorsan kısa kestirebilirsin.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kısa saç karizma demektir bana göre :D Kısalt gitsin :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Çekeyim ama çok kötü çıkar. Kameranın lensi çizik malesef.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kestirme bence gerçekten pişman olacaksın

• Beğen