Saçımı Nasıl Kaldırmalıyım?

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Saçımı Nasıl Kaldırmalıyım?
Soru belli arkadaşlar. Yarın okul başlıyor ve keko gibi gitmek istemiyorum. Yardımcı olanlara

UpOneTR

Üye
Önce bi foto atta tipini görek

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Yöntem verin yeterli. Saçımın önünü kaldırmak için yöntem işte.

La seyrekmi gürmü ona göre vercez tavsiyeyi benimki gibi diken gibiyse sürekli kalkıyorsa saga doğru yatir

Tepkiler: UpOneTR
Herkese dik saç yakışmıyor, o yüzden fotonu istiyorlar. Ama kaldırmak için fön çekmen yeterli. Çok fazla yumuşak olduğu için kalkmıyorsa, az bir şey (belli olmayacak şekilde) jöle kullanabilirsin

o değilde beyler benim kaşlar birleşik cımbız var çakayımmı hepsine yoksa kötü olurmu yeni değiştirdim okulu

s.emir

Üye
Bence benim yaptigim gibi yap once sac kurutma makinasini al fircayi al sol rlinle sola doğru yatır sac kurutma makinasiyla beraber sonra bozulmamasi icin diplerine jöle sür

MaxipmaN

Üye
ortayi elle kopardim üc hafta sorun olmuyo ama bende seyrekti

UpOneTR

Üye
o değilde beyler benim kaşlar birleşik cımbız var çakayımmı hepsine yoksa kötü olurmu yeni değiştirdim okulu
Kuaföre git söyle abi su benim jaslara bi düzen ver de tanidik iyi olursa iyi olur
Yoksada sorun olmaz herkes yapiyo ortaya bi ağda yapsin tertemiz olur sonra sen cımbızla uzamasina göre haftada iki haftada bir al
Ben öyle yapıyorum malesef

aga anadolu çocuğuyumya kaslar kalın saclar gur suan baya uzun cimbiz cakayimmi?

UpOneTR

Üye
aga anadolu çocuğuyumya kaslar kalın saclar gur suan baya uzun cimbiz cakayimmi?
Yav sen dediğimi yaptır
Benimki kadar kalın değildir bence
Zaten sadece ortaya yapar merak etme incelme felan olmaz
Kızlar sorarsada evet ya seninkileride aldirmak lazim gibi onunla dalga geç daha iyi olur

Tepkiler: sLeepLe ve EmekHırsızı
Yav sen dediğimi yaptır
Benimki kadar kalın değildir bence
Zaten sadece ortaya yapar merak etme incelme felan olmaz
Kızlar sorarsada evet ya seninkileride aldirmak lazim gibi onunla dalga geç daha iyi olur
berber ağda yapıyor ağda yapışkan şekerli bişey olduğu için kıl kökünü dahada guclendiriyor ama cimbiz atinca kokunu cekiyorsun. Şuan vakit yok cimbiz cak dersem cakacam hemen

UpOneTR

Üye
berber ağda yapıyor ağda yapışkan şekerli bişey olduğu için kıl kökünü dahada guclendiriyor ama cimbiz atinca kokunu cekiyorsun. Şuan vakit yok cimbiz cak dersem cakacam hemen
Sen bilirsin
Cok fazlaysa agda yaptir ama seyrek seyrek bi kaç taneyse al cımbızlı orası kıpkırmızı olacak cımbızla alırsan tabi sabaha geçer

Sen bilirsin
Cok fazlaysa agda yaptir ama seyrek seyrek bi kaç taneyse al cımbızlı orası kıpkırmızı olacak cımbızla alırsan tabi sabaha geçer
Çok fazla tabikide anasını avradını kökten koparmam lazım ama 4 aydır cimbiz ise yaramadi eninde sonunda çıkıyor [emoji20]

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Herkese

"Saçı kaldırdım" diyelim; öyle kalması için n'apma mı önerirsiniz? Bozuluyor falan ya.

UpOneTR

Üye
Çok fazla tabikide anasını avradını kökten koparmam lazım ama 4 aydır cimbiz ise yaramadi eninde sonunda çıkıyor [emoji20]
Bir kere alacaksın
Sonra her hafta felan gözükünce direk al onu ordan

Tepkiler: EmekHırsızı