Psyle saçlarımı silim bakim nasıl oluyorum:ehe
Perfect! Üye Catty' Alıntı: Dedemin saçı maşallahdı Genişletmek için tıkla ... bende genetik diyorum işte benimde bi dedem kel biri normal eğer gende varsa engellenemiyo. dememdeki sebep kellik sadece erkeklerde var
Catty' Alıntı: Dedemin saçı maşallahdı Genişletmek için tıkla ... bende genetik diyorum işte benimde bi dedem kel biri normal eğer gende varsa engellenemiyo. dememdeki sebep kellik sadece erkeklerde var
Perfect! Üye X-LifeHard' Alıntı: Devlet bu işe el atmalı Halk Saç Ektirme Merkezi Genişletmek için tıkla ... toplu saç ekimleride yapılır --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hepimiz kel kalacaz kabul edelim Genişletmek için tıkla ... her erkeğin saçını döken bi kadın vardır yada her kel erkeğin arkasında bir kadın vardır
X-LifeHard' Alıntı: Devlet bu işe el atmalı Halk Saç Ektirme Merkezi Genişletmek için tıkla ... toplu saç ekimleride yapılır --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hepimiz kel kalacaz kabul edelim Genişletmek için tıkla ... her erkeğin saçını döken bi kadın vardır yada her kel erkeğin arkasında bir kadın vardır
Perfect! Üye X-LifeHard' Alıntı: Bu konudan sonra ben bidaha saç kestirmem Genişletmek için tıkla ... saçının uzun olması dökülmücek anlımana gelmiyo. saç nekadar uzun olursa okadar uzun dökülür benim saçlarımda uzun ama kel kalcam
X-LifeHard' Alıntı: Bu konudan sonra ben bidaha saç kestirmem Genişletmek için tıkla ... saçının uzun olması dökülmücek anlımana gelmiyo. saç nekadar uzun olursa okadar uzun dökülür benim saçlarımda uzun ama kel kalcam
Perfect! Üye X-LifeHard' Alıntı: Uzun olursa birbirlerine tutunur bişecikler olmaz Genişletmek için tıkla ... öyle olmuyo işte tutunuyolar ama tarayınca daha kötü dökülüyo
X-LifeHard' Alıntı: Uzun olursa birbirlerine tutunur bişecikler olmaz Genişletmek için tıkla ... öyle olmuyo işte tutunuyolar ama tarayınca daha kötü dökülüyo
AlpReis Üye sabahları aç karına bir diş sarımsak yutun çiğnedemeden yutun gitsin faydası oluyormuş bende yeni başladım
sabahları aç karına bir diş sarımsak yutun çiğnedemeden yutun gitsin faydası oluyormuş bende yeni başladım
Revengeful Emekli Yönetici X-LifeHard' Alıntı: Sarımsağı değil yutmak kokusuna bile dayanamam kel olurum daha iy Genişletmek için tıkla ... Acı yoksa kazançta yok
X-LifeHard' Alıntı: Sarımsağı değil yutmak kokusuna bile dayanamam kel olurum daha iy Genişletmek için tıkla ... Acı yoksa kazançta yok
X-LifeHard Üye Revengeful' Alıntı: Acı yoksa kazançta yok Genişletmek için tıkla ... Kazanılacak şeye bağlı birazda, saç için açıkçası yutmam
Revengeful' Alıntı: Acı yoksa kazançta yok Genişletmek için tıkla ... Kazanılacak şeye bağlı birazda, saç için açıkçası yutmam
Praetor Emekli Yönetici AlpReis' Alıntı: sabahları aç karına bir diş sarımsak yutun çiğnedemeden yutun gitsin faydası oluyormuş bende yeni başladım Genişletmek için tıkla ... Kokusundan dolayı kimse size yaklaşamaacağından kelliğiniz problem olmayacaktır Vallahi Bioxin kullanıyorum ama hiçbir işe yaramıyor... Praetor'un saçları... Kopaaar kopaaar kopaaar... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AlpReis' Alıntı: sabahları aç karına bir diş sarımsak yutun çiğnedemeden yutun gitsin faydası oluyormuş bende yeni başladım Genişletmek için tıkla ... Kokusundan dolayı kimse size yaklaşamaacağından kelliğiniz problem olmayacaktır Vallahi Bioxin kullanıyorum ama hiçbir işe yaramıyor... Praetor'un saçları... Kopaaar kopaaar kopaaar... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız