Sabit Telefonları Ücretsiz Arayın

Sponsorlu Bağlantılar

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Sabit Telefonları Ücretsiz Arayın
Bir bilgisayar, bir mikrofon, bir de ses iletmesi açısından hoparlör ya da kulaklığınız varsa, Bu program ile 40 adet ülkedeki yerel telefonları[sabit ev telefonlarını] ücretsiz arayabilir, konuşabilirsiniz. Üstelik bu ülkelere Türkiye ve birçok Avrupa ülkesi de dahil! (program ücretsizdir)

Programın adı VoipBuster.Boyutu ise sadece 1.75 MB! VoipBuster, son yılların popüler teknolojisi olan Voip teknolojisini temel almaktadır; yani Skype tarzı bir sistem kullanılıyor. Program ile ücretsiz konuşabileceğiniz ülkeler ise şu şekilde:

Andorra-Avustralya-Avusturya-Belçika-Bulgaristan-Şili-Kolombia-hırvatistan-kıbrıs-Danimarka-Estonya-Finlandiya-Fransa-Georgia

Yunanistan-Hong Kong-izlanda-İrlanda-Japonya-Latvia-Liechtenstein-Lüksemburg-Malezya-Meksika-Monako-Mongolia-Hollanda-Yeni Zellanda-Norveç-Panama-Peru-Portekiz-Porto Riko-Slovenya-Güney Kore-İspanya-Tayvan-Tayland-Türkiye-Venezuella

Program, 2 çeşit tarifeye sahip. 1. tarifede deneme amaçlı ücretsiz aramalar yapılabiliyor ve ücretsiz hesap açılabiliyor. Bu hesap ile 1 dakika sınırı bulunan toplam 10 çağrı yapılabiliyor. Diğer tarife ise ücretli olmakla birlikte 120 gün süreyle 10 avro[Euro] gibi bir fiyat isteniyor. Böylece sınırlamalar ortadan kaldırılabiliyor.

Programda hesap alma işlemi 10 saniyeyi geçmediğinden, isteyen kullanıcılar 10 arama hakları doldukça yeni hesap alıp aramaya devam edebilirler. Şahsen ben böyle yapıyorum! Böylece 1 dakika sınırı olmak koşuluyla sınırsız arama yapabiliyorsunuz. Hesap alımında e-posta kontrolü olmadığını da belirtmeliyim!

Programı yükledikten sonra kurulumu gerçekleştiriyoruz. Standart kurulum aşamasından sonra program açılıyor ve sizden hesap açmanızı istiyor. Bu kısıma sahte e-posta adresi yazabilir, istediğiniz ad ile kullanıcı hesabı açabilirsiniz!

<div align="center"></div>

Daha sonra hesabımızla giriş yaptığımızda şu ekran karşımıza gelecektir:

Ücretli hesap alan kullacılar rehber oluşturabilir, kendilerine ait sabit numara alabilirler. Bu sayede sabit bir hesap numaraları olur ve arayan kişiye o numara gözükür. Fakat biz ücretsiz hesap ile sınırsız konuşma yapacağımızda pek önemsemiyorum bu noktaları ...

Programın ana ekranındaki üst butonlardan "Dial" kısmına tıklıyoruz ve şu ekran geliyor:

Resimde görebileceğiniz şekilde arayacağımız numarayı giriyor ve yandaki yeşil renkli butona basıyoruz.. Programın bir güzelliği de tüm durumları yazması, mesela numara arandığında "ringing[aranıyor...]" gibi cevaplar vermesidir. Bu şekilde tüm aramalarınızın durumunu da takip edebiliyorsunuz.

Konuşmanız 1 dakika dolunca kesiliyor ve kapanıyor. Bu şekilde tekrar tekrar arama yaparak devam edebilirsiniz. Ses iletimi ve ses kalitesi ise doyurucu düzeyde; kopma iletilmeme gibi durum söz konusu değil&#33;

Programda kesinlikle trojan, Virüs veya reklam casusu bulunmuyor. Eğer paypal ya da benzeri hesabınız bulunuyorsa 10 avro gibi cüzi bir miktar ile 120 günlük kesintisiz hesap alabilirsiniz&#33;

Program ile ücretsiz olarak sadece sabit telefonlar aranabilmekte. Cep telefonları belli bir tarifeye sahip ve 0.24 kuruş civarı bir ücret ile bu hizmet de alınabiliyor. Telekom da ise bu tarife 0.45 kuruş&#33;

Tüm bu ücret kesimi işlemleri, sizin oluşturacağınız bir voipbuster hesabından yapılacağı için, aramalarınızdan ötürü telefon faturalarınıza herhangi bir ücretin yansıması söz konusu değildir&#33; Cep telefonlarını aramak, ya da ücretli tarifeye geçerek sınırlamaları kaldırmak için yapacağınız tüm işlemler için voipbuster kredisi alıyorsunuz; bir nevi hazır kart kontörü gibi denebilir... Kontörünüz ya da krediniz miktarınca cep telefonlarını arayabiliyorsunuz.. Programın ana menusunde ücretsiz hesapların 0 krediye sahip olduğunu gözlemleyebilirsiniz....

Ben Denedim Hollandayla da konuştum Çalışıyor

<span style="color:red">Download</span>

Not: Yeni tarifeler 21.Mesajda aşağıdadır

• Beğen
Tepkiler: çorlu56

tofy

Üye
çok sağol msw gerçekten çok iyi bir paylaşım bu
hemen indiriyorum fransayı arayayım üyemiz olan kali orda oturuyor

volkanik546

volkanik546

Üye
Şimdi deneyecem,indiriyorum,msw grassias...Yeniden (2Ay sonrasında)aranızda olmak sevindirici...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Denerseniz arkadaşlar eğer gerçekten oluyorsa indirecem malum kotayı geçtik her mb değerli...

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Feb 26 2006, 11&#58;23 PM) [post=287065]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çok sa&#287;ol msw gerçekten çok iyi bir payla&#351;&#305;m bu
hemen indiriyorum fransay&#305; arayay&#305;m üyemiz olan kali orda oturuyor
[/b][/quote]
Hay&#305;rl&#305; Konu&#351;malar

<div class='quotetop'>(volkanik546 &#064; Feb 26 2006, 11&#58;28 PM) [post=287067]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
&#350;imdi deneyecem,indiriyorum,msw grassias...Yeniden (2Ay sonras&#305;nda)aran&#305;zda olmak sevindirici...
[/b][/quote]
Ho&#351;geldin tekrar

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 26 2006, 11&#58;29 PM) [post=287068]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Denerseniz arkada&#351;lar e&#287;er gerçekten oluyorsa indirecem malum kotay&#305; geçtik her mb de&#287;erli...
[/b][/quote]
Ben denedim Hollandayla konu&#351;tum çal&#305;&#351;&#305;yor

ibonline

ibonline

Üye
wayyyyyyyy
ağa bu gerçekmi
indiriyorum

ibonline

ibonline

Üye
ağa süper bişey evi aradım işlettim evdekileri....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Peki karşı tarafa bizim numara ne olarak gözüküyor.. ?

volkanik546

volkanik546

Üye
Arkada&#351;lar i&#351;lem denendi,ve ba&#351;ar&#305;l&#305; oldu&#287;u onayland&#305;.
Ancak tek sorun fatura gerçekten yans&#305;y&#305;p yans&#305;mayaca&#287;&#305;,in&#351;allah yans&#305;m&#305;yordur.
Dostum msw sen prog.telekomdan bir fatura dönemi boyunca deneyip sonuçlar&#305; konusunda faturaya yans&#305;mayaca&#287;&#305;ndan eminmisin?
Not daha önce bu program&#305; indirip kurmu&#351;tum,anacak ing.old.için silmi&#351;tim,aç&#305;klamal&#305; anlat&#305;m&#305;ndan dolay&#305; te&#351;ekkürler mSw...

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ibonline &#064; Feb 26 2006, 11&#58;41 PM) [post=287077]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ağa süper bişey evi aradım işlettim evdekileri....
[/b][/quote]

volkanik546

volkanik546

Üye
no yok .yani numara yok ekranda çıkıyor.

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 26 2006, 11&#58;47 PM) [post=287079]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Peki karşı tarafa bizim numara ne olarak gözüküyor.. ?
[/b][/quote]
Bizim evi aradım gizli numara olarak göründü

<div class='quotetop'>(volkanik546 &#064; Feb 26 2006, 11&#58;47 PM) [post=287080]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar işlem denendi,ve başarılı olduğu onaylandı.
Ancak tek sorun fatura gerçekten yansıyıp yansımayacağı,inşallah yansımıyordur.
Dostum msw sen prog.telekomdan bir fatura dönemi boyunca deneyip sonuçları konusunda faturaya yansımayacağından eminmisin?
Not daha önce bu programı indirip kurmuştum,anacak ing.old.için silmiştim,açıklamalı anlatımından dolayı teşekkürler mSw...
[/b][/quote]
Rica ederim .. Ücretsiz olması gerekiyor Denenmiştir ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Süper bişey bu..

requiemksk

Üye
kardes bu gercekten deli bisey..paylasim icin sagol..emegine saglik

volkanik546

volkanik546

Üye
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">Arkadaşlar ya şu dün indirdiğimiz VoipBuster diye bir program varya 2-3 aramadan sonra aramaz oldu,değerli dostum mSw bu konuya el atıp yardımcı olursa sevinirim.... </span>

gknky

gknky

Üye
abi msn messenger üzerinden daha mantıklı görüntülü sesli fln ben öle yapıorm

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
pro süper bea daha önce görmemişim demekki sağol
ama çalışdıramadım

_BECK_HAM_

Üye
paylaşım için tskler de kardeşim... ben "skype" kullanıyorum gayet memnunum sizede tavsiye ederim..isterseniz upload ederim..

__Midas__

__Midas__

Üye
Voipbuster da kısa süre öncesine kadar türkiye de vardı ama şu an aramıyor en mantıklısı 10euro luk kredi satın almak...

suvaribey

Üye
Maalesef dün sabahtan itibaren paral&#305; olmu&#351;tur. Ben 10Euro de&#287;erinde kredi ald&#305;m. Üstelik cep telefonlar&#305;n&#305; bile arayabiliyorum. Midas arkada&#351;&#305;m&#305;z Türkiye kald&#305;r&#305;lm&#305;&#351; diye yazm&#305;&#351;. Hakl&#305;, ama yinede Türkiye&#39;de her hangi bir telefonu arayabiliyorum. Yani bu durumda kald&#305;r&#305;lmam&#305;&#351; oluyor.

Üst Alt