sabit telefon 12ay X 100dakika her yöne bedava için okuyunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malentome

Üye
    Konu Sahibi
sabit telefon 12ay X 100dakika her yöne bedava için okuyunuz
Merhaba;

1) herhangi bir Türk telekom il veya ilçe merkezine gidip sabit telefon hattınızı kapattırmak üzere başvuru yapınız.
2) telekom merkezindeki görevli ne derse desin kabul etmeyiniz.
2a) zaten canınız kapattırmak istemiyorsa sizi müşteri temsilcisi aradığında ben vazgeçtim deyiverirsiniz olur biter.
3) görevli dilekçenizi alır ve sizi bir hafta içinde müşteri hizmetlerinden arayacaklar ve telefon iptaliniz bu görüşme sonrası kapatılacak der.
4) müşteri hizmetlerinden ararlar, sizi ikna etmeye çalışırlar, hediyeler sunarlar (genellikle indirim hediyeleri)
5) asla sabit ücretin tamamiyle silinmesini kabul etmiyorlar sabit ücret için kesinlikle birşey yapamıyorlar.
6) sonunda ben 12 AY BOYUNCA HER YÖNE 100 DAKİKA BEDAVA yı seçtim.
7) bu görüşme sonrası telefon faturanıza bu hediye sözleşmesi için damga vergisi ekliyorlar (3 TL felan yaklaşık)
8) eğer 12 ay boyunca telefonunuzu iptal edecek olur iseniz geçmişe dönük tüm hediyelerin bedelini alacaklarını özellikle söylüyorlar.
9) birkaç değişik hediye teklifi sunuyorlar ama en mantıklısı 12 AY HER YÖNE 100 DAKİKA olanıdır.

not: o ay kaç dakika bedav konuştuğunuzu felan da 0800 314 15 16 numarasından öğrenebiliyorsunuz.

not2: uzun sayfalar oluşmaması açısından lütfen beğen tuşuna tıklayınız "teşekkürler" vb yazmayınız.

bol şanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt