Sabaha konuşuyoz akşama banlanıyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Sabaha konuşuyoz akşama banlanıyorlar
abi nasıl şey bu bugün iki arkadaşı kaybettik :zzz: sabah forumdalardı akşam baktığımda ikiside bir aylığına banlanmışlar :zzz:

Türe

Türe

Üye
Disiplinn disiplin |-)

Invoke

Invoke

Üye
Çok önemli tabi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kim bu banlananlar?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben cevabını vereyim isterseniz çünkü hiç bir soruyu bugüne kadar cevapsız bırakmadım.Forumun kurallarını ihlal eden,düzeni bozmaya yönelik mesaj yazan,üst kısımda admin duyurusu olmasına karşın yapmış olduğu kural dışı eylemlerden vazgeçmeyenler gereken cezayı alırlar.

Eğer bahsi geçen kişiler yukarıda saydığım hususları ihlal etmişlerse tabi.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Dede, -Akıncı ve Invoke
Türe

Türe

Üye
:polis:

x-scarface

x-scarface

Üye
Tartışma çıkarabilecek mesaj x-scarface tarafından silindi.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Banlanıyorlar,bir süre sonra sahte üyelik açıyorlar yada önceden elinde alınmış üyelikler oluyor ondan yazmaya devam ediyorlar böyleleride var ama gitmelerinin ilk sebepleri zaten rahat durmamalarıdır.
Bu arada fark ettim de rekor kırıcam,heralde bu gidişle,forumda smile kullanmayan bir üye olarak

Türe

Türe

Üye
Zaten sahte hesaplar ip'den farkediliyor :polis:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Zaten sahte hesaplar ip'den farkediliyor :polis:

ip'ye pek gerek yok aslında o kişinin hareketlerinden yazılardan,açtığı konulardan tahmin ediliyor ip'yle oynayan çok oluyor ama tek fark forumda üst düzeyde olanlar bizim göremediğimiz bir çok özelliği kullandığından zaten onlar açıkça görebiliyor

Türe

Türe

Üye
ip'ye pek gerek yok aslında o kişinin hareketlerinden yazılardan,açtığı konulardan tahmin ediliyor ip'yle oynayan çok oluyor ama tek fark forumda üst düzeyde olanlar bizim göremediğimiz bir çok özelliği kullandığından zaten onlar açıkça görebiliyor

Evet yetki var huzur var :polis:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:polis:

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Türe
Uhops

Uhops

Üye
Nerden biliyorlarki sahte üyeliği :) ben bi defa 7gün banlandım (hala kendimi haklı buluyorum :D) sahte hesap açtım oda banlandı :hmmm ama nicki 'banlı-üye' idi :zuhaha:

Türe

Türe

Üye
Gerek hal ve tavır gerekse ip :ok2:

- - - Eklendi - - -

Nerden biliyorlarki sahte üyeliği :) ben bi defa 7gün banlandım (hala kendimi haklı buluyorum :D) sahte hesap açtım oda banlandı :hmmm ama nicki 'banlı-üye' idi :zuhaha:

Banlı üye mi :ah

x-scarface

x-scarface

Üye
Sadece son ip eşlemesinden bulunur onuda zaten sistem yapar yani adminler kim ne yazmış bu mesajın tarzı ile şu mesaj uyuşuyor aynı kişi vs diye uğraşamaz ve bilemezler.

- - - Eklendi - - -

Proxy kullanan adamın 5 hesabı da olsa bulamazlar zaten o ayrı mesele.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ben cevabını vereyim isterseniz çünkü hiç bir soruyu bugüne kadar cevapsız bırakmadım.Forumun kurallarını ihlal eden,düzeni bozmaya yönelik mesaj yazan,üst kısımda admin duyurusu olmasına karşın yapmış olduğu kural dışı eylemlerden vazgeçmeyenler gereken cezayı alırlar.

Eğer bahsi geçen kişiler yukarıda saydığım hususları ihlal etmişlerse tabi.

Saygılarımla

Tabi belirli kurallar olmak zorunda ama biraz daha hoşgörülü davranılamazmı? mesela birçok kişi ilk kayıt olduğu esnada sadece forumdan birşeyler indirmek için kaydoluyor dolayısıyla forum kurallarını okumadan geçiyor. Sonraki forum ziyaretlerindeyse ise üye yavaş yavaş aktifleşiyor. kuralları okumadıklarından dolayı (ki ben bile hala daha okumamış durumdayım) "sahte üyelikten"de birçok üyenin haberdar olduğunu sanmıyorum maalesef..

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende okumadım. Ama bu forumda artizlik yapma hakkını bana vermez. Siz rahat durmayacak bir üyeye zaten o kuralları okutamazsınız.

Kıssadan hisse kaymaklı lokum candır :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bir ay üçretsiz tatile gitmişler özgürlüklerin tadını çıkıartıyor bizim gibi mesaj kasmaya mahkum değiller
imrendim valla kendime ban mı etsam ne etsem ha

Türe

Türe

Üye
Bende okumadım. Ama bu forumda artizlik yapma hakkını bana vermez. Siz rahat durmayacak bir üyeye zaten o kuralları okutamazsınız.

Kıssadan hisse kaymaklı lokum candır :ehe

Afyon'un lokumu da meşhur. :naughty: :yavrum:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt