Bir tek jole arkada olunca da garip oluyoreskiden bir ara bendede olurdu bir türlü düzeltemessin anca jöleyle düzeltiyordum

aynen yav benim saçlar bide kıvırcık hiç düzelmiyorlar![]()
ne'tcez XDBAŞLIĞA BAK yazıya bakfön çek
Aynen benimde öle
Bi senle tanışmadk herodad![]()
A evet kisin yapiodm da yaz sicak takmiyorumşapka düzeltiyor 1 saat şapka tak düzeliyor denedim![]()

Heroata
))
Havluyu ıslat (ılık-soğuk farketmez ılık tavsiyem üşütme ) saça vur, ele vur . Elinle havluyu ıslat . Islanmış iki yeri ( havlu-saç ) sürt . Elini korkak alıştırma
Sonra tarakla düzelt . Ben böyle yapıyorum, hiç yokdan iyi . Benimde saçın sağ kısım öyle oluyor , okula gittiğimden bu taktiğe şükür .Saç kalkması benim çözüm ( en azından biraz düzeltir ) : Saçım benim biraz uzun yani saçım sabah kalkıyor , hele pazartesi banyodan çıktığımda ıslakken yatıyorum saç, sabah her tel başka yerdeHavluyu ıslat (ılık-soğuk farketmez ılık tavsiyem üşütme ) saça vur, ele vur . Elinle havluyu ıslat . Islanmış iki yeri ( havlu-saç ) sürt . Elini korkak alıştırma
Sonra tarakla düzelt . Ben böyle yapıyorum, hiç yokdan iyi . Benimde saçın sağ kısım öyle oluyor , okula gittiğimden bu taktiğe şükür .

vurdur vurdur rahatlarsinSaç kalkması benim çözüm ( en azından biraz düzeltir ) : Saçım benim biraz uzun yani saçım sabah kalkıyor , hele pazartesi banyodan çıktığımda ıslakken yatıyorum saç, sabah her tel başka yerdeHavluyu ıslat (ılık-soğuk farketmez ılık tavsiyem üşütme ) saça vur, ele vur . Elinle havluyu ıslat . Islanmış iki yeri ( havlu-saç ) sürt . Elini korkak alıştırma
Sonra tarakla düzelt . Ben böyle yapıyorum, hiç yokdan iyi . Benimde saçın sağ kısım öyle oluyor , okula gittiğimden bu taktiğe şükür .