Sabah kalkinca sacimim arkasi duzlesiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Sabah kalkinca sacimim arkasi duzlesiyor
Sabah bi kalkiyorum sacimin arkasi yastiktan dolayi kalkmis oluyor. Islatiyorum fakat duzlesmiyor. Kotu gorunuyor. Nasil duzeltebilirim?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
eskiden bir ara bendede olurdu bir türlü düzeltemessin anca jöleyle düzeltiyordum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen yav benim saçlar bide kıvırcık hiç düzelmiyorlar :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
BAŞLIĞA BAK yazıya bak :D fön çek

hurol1

Üye
Aynen benimde öle

Astrosman

Astrosman

Üye
Bi senle tanışmadk herodad :ehe

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
eskiden bir ara bendede olurdu bir türlü düzeltemessin anca jöleyle düzeltiyordum
Bir tek jole arkada olunca da garip oluyor :D
aynen yav benim saçlar bide kıvırcık hiç düzelmiyorlar :ehe
:D ne'tcez XD
BAŞLIĞA BAK yazıya bak :D fön çek

Aynen benimde öle

Ilginizden dolayi tesekkur ederim ^_^

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
şapka düzeltiyor 1 saat şapka tak düzeliyor denedim :ehe

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Saç kalkması benim çözüm ( en azından biraz düzeltir ) : Saçım benim biraz uzun yani saçım sabah kalkıyor , hele pazartesi banyodan çıktığımda ıslakken yatıyorum saç, sabah her tel başka yerde :D Havluyu ıslat (ılık-soğuk farketmez ılık tavsiyem üşütme ) saça vur, ele vur . Elinle havluyu ıslat . Islanmış iki yeri ( havlu-saç ) sürt . Elini korkak alıştırma :D Sonra tarakla düzelt . Ben böyle yapıyorum, hiç yokdan iyi . Benimde saçın sağ kısım öyle oluyor , okula gittiğimden bu taktiğe şükür .

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Saç kalkması benim çözüm ( en azından biraz düzeltir ) : Saçım benim biraz uzun yani saçım sabah kalkıyor , hele pazartesi banyodan çıktığımda ıslakken yatıyorum saç, sabah her tel başka yerde :D Havluyu ıslat (ılık-soğuk farketmez ılık tavsiyem üşütme ) saça vur, ele vur . Elinle havluyu ıslat . Islanmış iki yeri ( havlu-saç ) sürt . Elini korkak alıştırma :D Sonra tarakla düzelt . Ben böyle yapıyorum, hiç yokdan iyi . Benimde saçın sağ kısım öyle oluyor , okula gittiğimden bu taktiğe şükür .

Tesekkur ederm :D

hardal00

hardal00

Üye
vurdur vurdur rahatlarsin :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Kep takınca düzeliyor. :D