kimbilir_01
Üye
Aynen bu uygulama çok güzel 5800'a yükledim havale geçirdi. Format attım
sen hangisini tafsiye edersin türkçe varmı birde abi nokia hava durumu kapsamlıydı neden buna koymamışlar sence
haritalar tamam onu demek istemedim ben hava durum bilgisini diyorum o ilçeleri vermiyor
wetaher flow dada var istediğin bütün şehirleri ana ekrana pinleyebilirsinWeather cannel i çok beğeniyorum mesala 5 arkadaşımın (uzakta ve önemli kişiler yada aile bireyleri sevgili vs.) durumunu ekleyebiliyorum ve bunu ana ekran a pin leyip canlı tile ler üzerinden takip edebiliyorum ve bu bence çok güzel.iki eksiği var tr dil ve kilit ekran desteği,bu çözülse hiçbiri bu uygulamanın yanına yaklaşamaz bence.
wetaher flow dada var istediğin bütün şehirleri ana ekrana pinleyebilirsin
el ile istanbul yazarsan locationslara ekler ama sadece o an istanbulun neresindeysen onu ekler.o yüzden settings e bas locationslar açılcak altta artı ya bas ve orda add curent locations a bas..o kendi eklicek.. current location olarak kullanman lazım, her nerdeysen hava durumunu göstermesi için.. birde settingslere gir,< display > de location services i < on > yap ve son olarak refresh rate i 1 hour yap.. her saat kendi yeniler..bENde hala İstanbulu balcık gösteriyor bende manuel olarak İstanbul yazdım ordan takip ediyor şimdiye kadar bulması lazımdı konumu 50 kere konum almıştır N8 de witgat te vardı arabayla gezerken bir bakıyordum ilçeler dahi değişmiş
el ile istanbul yazarsan locationslara ekler ama sadece o an istanbulun neresindeysen onu ekler.o yüzden settings e bas locationslar açılcak altta artı ya bas ve orda add curent locations a bas..o kendi eklicek.. current location olarak kullanman lazım, her nerdeysen hava durumunu göstermesi için.. birde settingslere gir,< display > de location services i < on > yap ve son olarak refresh rate i 1 hour yap.. her saat kendi yeniler..
gerçi refresh i bazen 3 saatte bir yapıyorÖyleydi zaten bende güncellemedi diye istanbul yazmıştım ama senin dediğin şekilde tekrar yaptım display on zaten diğeride 1 hour
wetaher flow dada var istediğin bütün şehirleri ana ekrana pinleyebilirsin
anladım dostum.wp store linkini bi atsana bakalım
mesele sadece şehirleri pin lemek değil arkadaşının resmi ismi cep numarası mesaj gönderme vs alayı weather widgetinde var farkıda burda zaten
anladım dostum.wp store linkini bi atsana bakalım
<- Lumia 920 aşkım ->
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
united states linkini niye veriyorsun
benim kullandığımı veriyorum tr dilde var bunda abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?