Saate ve havaya göre değişen kilit ekranı duvar kağıdına sahip en iyi hava durumu uygulaması.

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Saate ve havaya göre değişen kilit ekranı duvar kağıdına sahip en iyi hava durumu uygulaması.
Evet arkadaşlar mağazadaki EN İYİ hava durumu uygulaması. Üstüne yok. Saate ve havaya göre değişen duvar kağıdı var ki, işte en güzeli de bu zaten. Hayranlık uyandırıcı.

NOT: PROGRAM 3 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜDÜR. NE İLGİNÇ Kİ 3 GÜNÜM DOLDU AÇILMADI, SİLDİM BAŞTAN YÜKLEDİM Bİ ÜÇ GÜNÜM DAHA OLDU. EĞER UYANMAZLARSA BÖYLE GÖTÜRÜCEM İŞİ

Uygulama sayfasında capsler var ama bi tane de benden, daha iyi bilginiz olsun,

Tepkiler: hsngul44
teşekkürler bilgi için kardeşim yükledim

Tepkiler: PureFood
Evet paylaşılmıştı bu.
Güzel bir programa benziyor.
Alabilirim belki

Aynen bu uygulama çok güzel 5800'a yükledim havale geçirdi. Format attım

hsngul44

Üye
gerçekten güzel program emeğine sağlık

n000k

Üye
size şu kadar söyleyebilirim %100 doğru gösteriyor

lanet olasıca kredi kartını ekleyemedim ki cüzdana alayım

n000k

Üye
lanet olasıca kredi kartını ekleyemedim ki cüzdana alayım
güvendiğin bu işten anlayan biri yokmu hallediverse ??? gerçekten bazı uygulamalar satın almaya değer..bi yerinde yanlış yapıyorsundur belki girerken sayıları

güvendiğin bu işten anlayan biri yokmu hallediverse ??? gerçekten bazı uygulamalar satın almaya değer..bi yerinde yanlış yapıyorsundur belki girerken sayıları

çevremde telefon profu benimdir anlayanım yok çünkü hiçbiri maxicep e üye değil...ayrıca defalarca denedim hsbc ve yapı kredi kartlarım var ama olmuyor bankaların sitesinden kopy paste yaptım posta koduna kadar ince eleyip sık dokuyarak yazdım ama hep hata veriyor

Yok ya bu nasıl konumu bilmiyor Kartal dayım balcık yazıyor balcık nere ya ben anlamadım bu işi

ibrahim abi konumu çok rahat buluyor abi gökçen abinin dediği gibi yap konum bulur yani

ya bayağı açık kaldı doğrusu nawi yi açınca konum şak diye çıkıyor da anladığım kadarı ile resimde İzmir var ilçeleri göstermiyor çünki manual olarak kartal -kadıköy falan ilçeleri yazdım ama istanbul çıkıyor ilçeler yok yani

abi Nokia haritalara gir orada izmir yaz hemen buluyor ve ilçeleri çıkıyor,hangi ilçelere gitmek istersen üzerine tıkla hemen buluyor ben şimdi denedim

abi Nokia haritalara gir orada izmir yaz hemen buluyor ve ilçeleri çıkıyor,hangi ilçelere gitmek istersen üzerine tıkla hemen buluyor ben şimdi denedim

haritalar tamam onu demek istemedim ben hava durum bilgisini diyorum o ilçeleri vermiyor

hava durumu uygulamalari genelde cok kapsamli haritalar kullanmaz. Bunun icin the weather channel veya accuweather uygulamasini kullanmayi dene.
sen hangisini tafsiye edersin türkçe varmı birde abi nokia hava durumu kapsamlıydı neden buna koymamışlar sence