Saat Kaçta Kalktınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
Senin İş Zor :ehe

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
Bende Bu Sene Almanyaya gidecektim ama olmadı :vur:

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Öyle. :( sözde tatil yapmaya gelmiştim :ehe

Eğlenceli olur aslında. Sabah kalkıp gitmek. Temiz hava spor felan :ehe

Ben genelde traktör sürerim :kop: Kangal köpeğim var köyde. Onunla oynarım.

Ama bu işin zevkli kısmı.

Tarla sürmek var. vs.vs :vur

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sevmenm öle şeyleri :ehe

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
Evet sosyeteyim :kop:

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Eğlenceli olur aslında. Sabah kalkıp gitmek. Temiz hava spor felan :ehe

Ben genelde traktör sürerim :kop: Kangal köpeğim var köyde. Onunla oynarım.

Ama bu işin zevkli kısmı.

Tarla sürmek var. vs.vs :vur

Bende traktör sürüyorum - tabi traktör sürmenin eğlenceli kısmıda köydekilere hava atmak. :ehe mesela geçenlerde hava atayım dedim. Çok pis gaza geldim. Gazı bi kökledim :kop: harikaydı. Tabi köyde olmanın kötü yanlarıda var. Mesela öğlen sıcağında bile çalışıyorum :vur: artık kollarım yüzüm ensem fena halde yandı. O yüzden çevremdeki arkadaşlar bana karanlık diyo :aha: ha bide bi kangal kırması ile 3 tane kedim var. Gelip gidip kedilerle uğraşıyorum :)
Neyse ya destan gibi yazdım. :islik ve şunuda söyleyem. Yarın Sabah yine erkenden kalkacam. Sen bilirsin ışte tarlada ot ( arpa) toplucaz. Daha sonra onları getir. Patosla :vur: ( patosun ne olduğu biliyorsundur :ehe ) nerdeyse yaz hayatımı anlattım sayılır :islik

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
:D Gecmiş olsun sana

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
Nie obama köylümü :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Sahurdan sonra uyumuyorum ben :D

TheMadness

TheMadness

Üye
İzin aldım işyerinden :disko:

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
hehe cok komik :zzz:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
fazla birası olan ? Azıcık efkar dağıtalım :bira:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira: :bira:

paki96

paki96

Üye
    Konu Sahibi
:ehe::ehe::ehe::ehe::ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt