S8530 Piyasada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srkn0834

srkn0834

Üye
    Konu Sahibi
S8530 Piyasada
Bu akştam teknosa magazında gezerken gördüm S8530 satışa sunulmuş ve s8500 den 100 TL daha ucuz fiyatı 899 TL fiyatını görünce biraz şaşırdım satış temsilcisine sordum bu fark neden diye ekrandan kaynaklanabileceğini söyledi. şaşırdım kaldım :bilmm

mildew583

mildew583

Üye
Samsung ne yapmaya çalışıyor belli değil. ekran çapı büyüdükçe fiyat düşüyor :ehe vardır bir bit yeniği...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Nasıl ya ? Bada 2.0 da çıktımı yani ?

caner90

caner90

Üye
Samsung’dan Bada Platformuna Bir Üye Daha: S8530 Wave ll

Haber - 24 Kasım 2010 | Doğacan Akdeniz
Cep Telefonu Tüketici Elektroniği S8530 Wave II Samsung
| Diğer

Önde gelen cep telefonu üreticilerinden Samsung, Bada işletim sistemine sahip yeni telefonu S8530 Wave ll’yi duyurdu.

Samsung’un geliştirdiği S8530 Wave ll, Bada işletim sisteminin en son sürüm 1.2’yi kullanıyor. Geliştirilmiş multimedya seçenekleri, entegre mesaj merkezi ve iyileştirilmiş mobil deneyimi vaat eden telefonun Aralık ayında Türkiye pazarına sunulacağı duyuruldu.

Samsung S8530 Wave II, 3.7 inç TFT-LCD ekrana sahip ve HD video kaydı yapabiliyor. Ayrıca Social Hub özelliği ile, kullanıcıların sosyal medya hepaslarını ve e-postalarını tek bir ekranda toplayarak hepsinin aynı anda kontrol edilebilmesini sağlıyor. Samsung Apps desteği ile de, bir çok uygulamayı kullanıcılarına sunan telefon için, Samsung Electronics Mobil İletişim Başkanı JK Shin “Samsung Wave II, yenilikçi akıllı telefon deneyimi dendiği zaman Samsung’un dinlenmeden çalıştığını kanıtlıyor. Samsung Wave’i piyasaya sunmamızın ardından, entegre sosyal medya, zengin multimedya ve iyileştirilmiş özellikler konusunda ilerliyoruz. Tüketicimizin beklentilerini daha iyi karşılamak için daha geniş bir ekran ve daha iyi bir kullanım amacıyla hareket ettik. Tüketici beklentilerini değerlendiğimizde daha gelişmiş özellikler beklediklerinden yola çıkarak, gerçekten Samsung’un yenilikçi kapasitesini ortaya koyan S8530 Wave II’yi piyasaya çıkardık.” açıklamasını yaptı.

Aralık 2010 itibariyle Samsung S8530 Wave ll, Türkiye dahil olmak üzere Asya, Latin Amerika, Afrika, Hindistan ve Çin pazarlarında satışa sunulacak.

Teknik Özellikler
Ağ HSDPA 3.6Mbps 900/2100
EDGE 850/900/1800/1900
Ekran 3.7” WVGA (480x800) 16M SUPER LCD Yansıma, kirlenme ve çizilmeye karşı dayanıklı
Kamera LED Flaşlı, 5.0 Megapiksel AF kamera Resim Düzeltme, Yüz Tanıma, Gülücük Yakalama, Mozaik Çekim, Panoramik Çekim
İşlemci 1 GHz
Video HD (1280 x 720 @ 30fps) video oynatma & kaydetme (5.1ch, mDNIe desteği) DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV, Real, MKV, ASF, Video editor
Audio Müzikçalar, SoundAlive EQ, Müzik Tanıma, Müzik Eşleştirme 3.5mm kulaklık girişi, Stereo FM Radyo ve Radyodan Kayıt
Ekstra Özellikler Akıllı Telefon Platformu: Bada 1.2
Multi touch yakınlaştırma/uzaklaştırma, T9 Trace
Samsung Apps
Social Hub - Entegre Rehber, Entegre Takvim, Sosyal Ağlar - Social Hub Premium: SNS push bildirimi, Push Email & Push IM - Social Hub Basic: POP3/IMAP Email & IM (Social Hub erişimi ülkeye ve operatöre göre farklılık göstermektedir)
TouchWiz 3.0
Dolfin Web Tarayıcı 2.0
A-GPS, Konum etiketleme (Geo-tagging)
SMS, MMS, IM, Email, Video Mesajlaşma, Microsoft Exchange ActiveSync
Hareket, yakınlık sensörü, Dijital Pusula
Akıllı Arama, Akıllı kilit, Çoklu Görev Yöneticisi
Bağlantı Bluetooth v3.0 USB 2.0 Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Mobil AP
Hafıza 2GB + microSD (32GB’a kadar yükseltilebilir)
Boyutlar 123.9 x 59.8 x 11.8 mm, 135g
Pil 1,500 mAh

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
akıllı kilit umarım bada 1.2 özelliğidir ve bizede gelir ! e hani bada 1.2 wave II ile gelicekti bizede :(

thehallowman

Üye
tesadüfen teknosa ya girdik. bizde fiyatı görünce şaşırdık. girmişken aldık telefonu şu anda onunla uğraşıyoruz zaten. çok iyi diyebilirim. ekran super amoled değilmiş. sonradan farkettik ama hi. bi farkı yok. müthiş ekranı var. şu an telefonu kurcalamakla meşgulum. boyut olarak pek bi farkı yok bi kaç mm geniş yarım cm ye yakında büyük. 899 tl 12 taksit.. fiyat olarak çok uygun olduğunu zannediyorum.

caner90

caner90

Üye
ama 8500 ile en önemi özelliği super amoled ekranı yok super lcd war

ottomania52

Üye
Bu akştam teknosa magazında gezerken gördüm S8530 satışa sunulmuş ve s8500 den 100 TL daha ucuz fiyatı 899 TL fiyatını görünce biraz şaşırdım satış temsilcisine sordum bu fark neden diye ekrandan kaynaklanabileceğini söyledi. şaşırdım kaldım :bilmm
kesinlikle ekran nedeniyle bu fiyat farkı,ekran büyümüş olsa da süper amoled yerine lcd ekran kullanıldığı için maliyet düşmüş,samsung süper amoled ekranın popülaritesinden dolayı yetiştirmekte zorluk yaşadığı için wave 2 de lcd ekran kullanmış deniliyor

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
wave 2 de super clear lcd ekran var yanlıs olmasın.

uzunhasan54

uzunhasan54

Üye
bu nasıl :super amoled ile super lcd midir farkı nedir...

Anußis

Anußis

Üye
tesadüfen teknosa ya girdik. bizde fiyatı görünce şaşırdık. girmişken aldık telefonu şu anda onunla uğraşıyoruz zaten. çok iyi diyebilirim. ekran super amoled değilmiş. sonradan farkettik ama hi. bi farkı yok. müthiş ekranı var. şu an telefonu kurcalamakla meşgulum. boyut olarak pek bi farkı yok bi kaç mm geniş yarım cm ye yakında büyük. 899 tl 12 taksit.. fiyat olarak çok uygun olduğunu zannediyorum.

yok artık boyut olarak pek bi fark yokmu :D biraz kullan sonra al eline diğer telefonları oyuncak gibi kalıyor şahsen

1 Hafta n8 nede x6 yı hiç elime almadım :D

1 hafta sonra bi baktım anam bu ne böyle :D telefonlar oyuncak gibi kaldı elime

XxtykhexX

XxtykhexX

Üye
bugün media markt'ta samsung wave 2'i inceleme fırsatım oldu. wave'i henüz görmediğim için aradaki kalite farkı konusunda bir şey diyemem ancak ben telin inceliğine ve ekran büyüklüğüne vuruldum gibi. bir iki fotoğraf ve video çektim. görüntü kalitesi açısından tatmin edici buldum. wave 2'den sonra htc hd mini yi elime alınca mini'nin boyutlarından dolayı bana pek tel gibi gelmedi. minide de birkaç foto çektim ama wave 2'deki kadar verim alamadım gibi. wave 2'nin o devasa ekranı nasıl koruyabiliriz?:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...