S8500xxjl2 / s8500dbtjl2 yenı yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan5637

Üye
    Konu Sahibi
S8500xxjl2 / s8500dbtjl2 yenı yazılım
Arkadaşlar yeni S8500XXJL2 / S8500DBTJL2 yazılımı 24.12.2010 tarihinde test kullanımına ve geliştiriciler için yayımlanmış durumda yetişirse yılbaşı öncesi sanırım bir güncelleme daha olacak, bu arada internetten araştırıp bulup telefonunuza yükleme yapmayınız yazılım geliştiricileri için yayınlandığından samsung tarafından onaylanmamıştır yazılım dikkat ediniz. Yüklediğinizde bir sorun çıkarsa telefonunuz garanti dışı kalacaktır, zaten en kısa zamanda da yayınlanır geçerli sürümü.

ALINTIDIR.............

erem.qns

erem.qns

Üye
Peki Yeni eklenen özellikler ne ?

sadecekaan1

Üye
samfirmware de download ı çıkmış...update ettim S8500XXJK1 üzerine...pek bi farklılık göremedim herşey aynı gibi gözüküyor ama sanki biraz daha hızlı gibi :D ..explorer da ekrana dokunur dokunmaz yukarıdaki bar gene çıkıyor onu düzeltmemişler...biraz daha kurcalıyalım bakalım neler farklı..

aybek1453

Üye
samfirmware de download ı çıkmış...update ettim S8500XXJK1 üzerine...pek bi farklılık göremedim herşey aynı gibi gözüküyor ama sanki biraz daha hızlı gibi :D ..explorer da ekrana dokunur dokunmaz yukarıdaki bar gene çıkıyor onu düzeltmemişler...biraz daha kurcalıyalım bakalım neler farklı..
Dostum spoof u engellemişler mi?
Bir de appss sürümü nedir? Birazdan belki ben de yükleyeceğim.

sadecekaan1

Üye
Dostum spoof u engellemişler mi?
Bir de appss sürümü nedir? Birazdan belki ben de yükleyeceğim.

Dostum spoof a bakmadım yaa...
appss sürümü ne bilmiom ama şöle söyliyim..

<SW VER>
S8500XXJL2
<CSC VER>
S8500XENJL1

ve tabiki bada 1.2 sürümü

aybek1453

Üye
Teşekkürler :)

hakan5637

Üye
    Konu Sahibi
CSS dosyası XEN serisinden olduğundan spoofer yapılamıyor, ama cihaz daha hızlı hale getirilmiş durumda genel olarak çok farklı bi değişiklik yok ufak tefek iyileştirilmeler yapılmış durumda

muratgucyetmez

Üye
arkadaşlar bu güncelleme olmadığı için rehber mesajlar silinmiyor değil mi? upgrade yapılıyor nede olsa? doğru mu biliyorum

sadecekaan1

Üye
bu güncelleme dostum... xxjk1 üzerine update ediyorsun...herhangi bir silinme olmuyor merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt