S8500XXJK1 Güncellemesi KİES'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
S8500XXJK1 Güncellemesi KİES'de
Sabah Bi bakım dedim. Baktım güncelleme gelmiş.Güncellemeyi yaptım.
Version 1.0.2 oldu. Hız olarak baya fark etti.

Değişiklik olarak:

Wİ-Fi Logosu haraketli olmuş. Yani çekim gücü ne kadarsa ona göre hal alıo.
Telefon üzerinden güncelleme yapabilme özelliği eklenmiş.
Video izlerken daha hızlı.
E-Posta Sorunu Ortadan kalkmıs.

Başka bişi göremedim henüz.Görürsem eklerim.Sizde bişi fark ederseniz haber verirseniz memnun oluruz :)

kizmayantepe

Üye
xxjk1 i kies ile yükleyebilmeniz enterasan.genelde xx ile başlayan firmware ler türkiyede kies ile bildiğim kadarı ile yüklenenmiyor.telefonunuz yutdışından mı geldi?Ayrıca xxjk1 güncellemesi sonrası bada 1.2 olması gerekir.Bu formlardada dile getiriliyor.1.0.2 değil.Tekrar kontrol edebilirmisiniz.

baser444

Üye
evet bende yaptım 1.0.2 diyor ama LISS8500JVJK1 die görünüyor

hakan5637

Üye
............................................................

sez00

Üye
baser arkadaşın dedigi gibi güncelleme JK1 VE 1.0.2 GÖRÜNÜYOR TELEFONDA

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
SW VER:S8500JVJK1
CSC VER:S8500JVJJ1

Görünüo şuan. Güncellemeler hakkında pek bilgim yoktur. Sabah taktık KİES'e uyarı verince güncellemeyi yaptım. Ve versiyonum 1.0 dı. Daha once yapmıstım guncelleme ama o 1.0 deısmedı. Sımdı bu guncellemeyı yapınca 1.0.2 oldu..

kasap76

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme için kies i açtım..Güncellemeyi yaparken sistem de 13 MB yer açın bunun için gereksiz dosyaları silin diyor.Telefona ve hafıza kartına format attım ama yine aynı uyarıyı veriyor gübnceleme yapılmıyor yani...

srkn0834

srkn0834

Üye
bu güncelemeyi bende yaptım kies le ama daha önce wave spoofer ile yüklediğim tüm oyunlar + programlar artık çalışmaz oldu :( bunu eski haline nasıl alabilirim...

razr3xx

razr3xx

Üye
nasıl bir fark var peki makina zaten hızlı değilmiydi arkadaşlar telefona yeni sahip oldum da oyüzden soruyorum

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı tabide yine fark edio bişiler ..

gangalar

gangalar

Üye
fazla yeni ekleme yok wifi logosu çalar saat resmi telden güncelleme degişimlerini fark ettim onun dışına yeni bir şey farkedenler belirtirlerse sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt