S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

aybek1453

Üye
Ben Aydın Hocanın CFW sini kullanıyorum.Süper gerçekten.Sosyal hub premium da var.Arkadaşıma da yükledim.Bilenler ve sorumluluk alabileceklere tavsiye ederim.

zalbarcan

Üye
samsungdan bana gelen mail :D
Buyrun size samsung'un tecrübeli asistanları :D
benim burada samsungdan aldığım cevap şu = Tavuklar Çiçek açmış ellerinde poaça madem yüzme bilmiyorsun niye çıktın o ağaca !!

Sayın .............

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cihazlarımızın güncel yazılımları yetkili teknik servislerimiz tarafından yüklenmektedir.
Konu ile ilgili detaylı bilgi için, yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teknik servis iletişim ekte aşağıda yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Bu sayfadaki bilgiler bütün ihtiyaçlarıma cevap veriyor.Katılıyorum Katılmıyorum
* Bu e-postaya lütfen cevap vermeyiniz. Bu e-posta sadece
sistemden gönderilen mesajlar için oluşturulmuştur. * Eğer bu cevabın yeterli olmadığını düşünüyorsanız, lütfen * Başka bir ürünle ilgili sorunuz için lütfen

BENİM MESAJIM!!!
Dün akşam kies te yeni güncelleme gördüm, yaklaşık 50 defa denedim hepsinde başarısız oluyor, bazı forum sitelerinde insanlar heyecenlanıp uygulamaya çalışıyor ama nafile yapanlarda var lâkin telefonları açılmıyor. Samsung''u zannettim ''ki dünya devi bir firma farklı markaları almaya da maddi durumum yeterliydi ben samsung''u tercih ettim, galiba hatamı ettim?
güncelleme konusunda bile bukadar başarısızlık olamaz, umarım bu mail''i kâile alıp cevap verirsiniz saygılarımla....

Sorunum eklediğim dosyadaki resimde.

olegermuraki

Üye
Ben Aydın Hocanın CFW sini kullanıyorum.Süper gerçekten.Sosyal hub premium da var.Arkadaşıma da yükledim.Bilenler ve sorumluluk alabileceklere tavsiye ederim.

linki var mı indirebileceğimiz

didyou

Üye
Bende az önce mail attım ama sonucu nolur bilemem.Resmen kamera şakasındayız.Ml ile fw kursam bundan daha temiz olurdu ama üretici firmanın yazılımını kurunca telefon pert oluyor komedi :D

aybek1453

Üye

Bu Aydın Hocanın.İzni olmadan burada paylaşamam.
SHP (sosyal hub premium) var ve face chat için yanında polaringoda var.
Türkiye kimlikli yani şebeke ayarları oto geliyor.

Bir de Dragondurul kardeşimin paylaşımı var
http://www.maxicep.com/bada-os/iste...um-sosyal-ag-orjinal-im-messenger-466644.html
SHP mevcut.Face chat için ayriyeten e-budy yükleyebilirsiniz.
Şebeke ayarlarını siz yapacaksınız.

İkisi de Türkçe ve çok stabiller.

O siteye davetiye lazım olursa özel mesaj atarsınız.

omaray

Üye
Yükleyemeyin şeker kardeşler yüklemeyin sorunlu işte yok paramız çok çöpe atarız diyorsanız yükleyin gitsin zaten değişik biiş yokmuş anlıycanız telefonu satın kafanız rahat olsun en azından ama yüklerseniz direk çöp tenekesine.

zindandelen

zindandelen

Üye
Arkadaşın biri pc nin dil ayarlarını abd ingilizce yapın sona deneyin dedi yaptım oldu arkadaşlar haberiniz olsun bada 1.2 oldu telim teşekkürler..pc dilini değiştirmek için "xp için " başlat ayarlar denetim masası bölgesel dil seçenekleri abd ingilizce yapınca pc yi yeniden başlatın ..not; bağlantı kaybedildi diyor ama extra bir pencere açılıp yazılımı netten indirip tele kuruyo ve kurulum bitince tel yeniden açılıyor ve işlem tamam yaklaşık 20 dakika sürüyor..

korfare

korfare

Üye
Bazı arkadaşlar da son sürümü yükledi ama sonradan bir takım sorunlar olduğundan bahsettiler. samsung aps, diğer programların açılmadığı ve telefonun açılmadığından bahsetmişlerdi. Siz de durumlar nasıl? Umarım herhangi bir sorun yoktur.

zindandelen

zindandelen

Üye
telefon açılıyo sorun yok ..evet "facebook" "samsung apps" ve "twiter" açılmıyor dorudur..
tel kies aracılığı ile pc ye bağlı olduğu halde telefon menülerinde gezilebiliyor bu 1.2 artısı olsa gerek

korfare

korfare

Üye
telefon açılıyo sorun yok ..evet "facebook" "samsung apps" ve "twiter" açılmıyor dorudur..
tel kies aracılığı ile pc ye bağlı olduğu halde telefon menülerinde gezilebiliyor bu 1.2 artısı olsa gerek
Kiese bağlıyken menüde dolaşmak dediğiniz gibi artısı olarak gözüküyor ama face, apps vb programların açılmaması büyük eksiklik veyahut hata diyelim. Sanırım tam performans için gene epey bekleyeceğiz.

mimbil

Üye
Bende yükledim ama facebook twitter ve yükledigimiz uygulamalar açılmıyor bakalım daha neler açılmıyacak

emkan

Üye
Arkadaşların Dediği Gibi Güncelleme sorunlu Birçok Uygulamaya Girilmiyor reset sonucundada telefon açılmadan kendini resetliyor

zindandelen

zindandelen

Üye
evet resetleyince açılmadı telefon lanet olsun..

didyou

Üye
Bende resetleme olayı olmadı sadece uygulamalar çalışmıyor.

sez00

Üye
kimse bi çözüm bulamadı lanet olsun sana samsung.bi güncellemeyı bile dogru düzgün vermiyorsun.2 gündür yapmadıgım kalmadı yaaaaa

lagionaire

Üye
yha bu samsungu anlamakta güçlük çekiorum peki arkadaşlar serviste yaptıran arkadaşlar varmı bari onlarınki düzgün çalışıomu merak ettim... samsung laf olsun die sürüm çıkarmış sanki yeni bir sürüm çıkarmış olalımda müşteriler yapmadı demesin gibisinden anlam veremiorum gerçekten ya çok acemiler ya para kazanmak istemiyorlar neden bi insan kendi geliştirdiği bi işletim sisteminin gelişmesini istemez walla aklım almıor :D

teksenle

Üye
guncelleme yapan arkadaslar pc nin dilinimi degiştirip yaptı hepsi. kies 2.0mı hangisiyle guncelledi 1.5.3 mu

Üst Alt