s8500 bada 2'den android'e geçmek istiyorum uygulama yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilos97ilkay

Üye
    Konu Sahibi
s8500 bada 2'den android'e geçmek istiyorum uygulama yok
Arkadaşlar sıkıntım başlıkta da göründüğü gibidir biz telefonlarımızı uygulamalar ve yenilikleri için alırız ben bada 2 kullanıyorum iyi olmasına rağmen uygulama yönünden pek zengin sayılmaz ama android sistemi bu bakımdan bir cennet bu nedenle net bir şekilde bilgilerinizi paylaşırsanız sevirim bu arada daha uzun bir yazım vardı silindi kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

Samet.25

seninde dediğin gibi android uygulama konusunda süper android tellerde tek sıkıntı fazla ram kullanıyo kendı kendıne o yüzden güzel oyunlar oynamak isterim telde oyunlarda,internette ve telefonda gezerken kasmasın dersen s2 segmentinden asağı bi tel alma derim bütcen uygunsa one x plus a bak derim

ugur1000

ugur1000

Üye
seninde dediğin gibi android uygulama konusunda süper android tellerde tek sıkıntı fazla ram kullanıyo kendı kendıne o yüzden güzel oyunlar oynamak isterim telde oyunlarda,internette ve telefonda gezerken kasmasın dersen s2 segmentinden asağı bi tel alma derim bütcen uygunsa one x plus a bak derim

çok fazla değil ics de bile 512 mb lık ramden 250 mb kalıyor benim telde ki 250 mb ile shadow gun u bile çalıştırabiliyorum
telefon alırken max 1000 tl lik al çünkü 1-2 yıl sonra sıkılacaksın değiştirmek isteyeceksin,donanımı eskiyecek,bozulacak,güncelleme gelmeyecek hep böyle olur zaten
ayrıca 850-900 tl lik android teller bile şu anki play store piyasasındaki oyunları kasmadan çalıştırabiliyor
ayrıca alırken şarjın iyi gitmesine dikkat et insanı deli ediyor bazı teller var yarım günü zor atlatıyor
ayrıca sony almanı tavsiye ederim dayanıklı ve şık oluyorlar ayrıcada kibar oluyorlar

badmus

badmus

Üye
Bada'ya Android Yüklenebiliyor Dene İstersen Bi :oke:

ilos97ilkay

Üye
    Konu Sahibi
android yüklenebiliyorsa bi link atar mısın ?

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Link Paylaşımı Yakışık Almaz Diye Düşünüyorum. Fakat Bada' Kullanıcıları İçin Android Sistem Güncellemesi Mevcut. Biraz Araştır İnterneti Derim (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt