s7 stock rom attıktan dan sonra ŞEBEKE GITTI!!.

Sponsorlu Bağlantılar

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
s7 stock rom attıktan dan sonra ŞEBEKE GITTI!!.
lütfen yardımcı olucak biri bana dönüş yapabilirmi telefonum (s7). edge değil. telefon çöpmü oldu??

Buğra

Buğra

Admin
Ayarlar/telefon hakkında / yazılım bilgisi kısmından imei bilgilerine bakar mısınız

• Beğen
Tepkiler: veysi kral

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
imei duruyor. sağlam imei telefon kaçak bu arada

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
evet baktım kayıtlı duruyor. pasaport üzerinden açtık.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
rom u neyle attın. tr romu mu attın

Buğra

Buğra

Admin

buradan mı indirdiniz romu G930F modeli TR için stock 7.0

Buğra

Buğra

Admin
bu verdiğim linkten indirip bunu odin ile kurun birde :) nasıl kurulum yapıldığını vs internetten veya sitemizden arayarak bakabilirsiniz.

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
BU ARADA BUGUN TELEFONU GERI ALDIM BIR TELEFONCUTA VERMIŞTIM. SUAN ANDROID 6.01E ÇEKILMIŞ GERİ. 7.0 DEĞIL. AMA BEN 7.0 YAPMAK ISTIYORUM. KAC KEZ DENEDIM. HEP ŞEBEKE SORUNU OLUYOR? NERDE YANLİŞ YAPIYORUM.
bu verdiğim linkten indirip bunu odin ile kurun birde :) nasıl kurulum yapıldığını vs internetten veya sitemizden arayarak bakabilirsiniz.
Yok artık kesin bir bilgi almadan yapmam. biraz bilgi ve taktik verirseniz tam konuyu kavramak istiyorum. herşey duzgün gidiyor. ama şebeke gelmiyor ama imei sağlam duruyor hep

ibrother

ibrother

Üye
7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
kl
7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.[ peki bu sertifika nasıl atiliyor zormu atilir. ben kendimde atamazmiyım yada atilirsa kesim cozulurmu?
7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.
bu sertifaka nasıl oluyor nedir ne işe yariyor yani. ben kendim âtamazmiyım evde bunu.?

ibrother

ibrother

Üye
kl

bu sertifaka nasıl oluyor nedir ne işe yariyor yani. ben kendim âtamazmiyım evde bunu.?
Hayır ne yazık ki sadece box ile atılır, yani telefoncu anca halleder, telefoncu yapamam olmaz derse başkasına götür, bazıları bi haber sertifikadan.
Sertifika yüklendikten sonra ;
1)fabrika ayarlarına atamazsın telefonu yoksa kilitlenir cihaz tekrar rom ve sertifika atman gerekir.
2) Geliştirici seçeneklerine asla dokunmayacaksın yoksa yine kilitlenir.

veysi kral

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ne yazık ki sadece box ile atılır, yani telefoncu anca halleder, telefoncu yapamam olmaz derse başkasına götür, bazıları bi haber sertifikadan.
Sertifika yüklendikten sonra ;
1)fabrika ayarlarına atamazsın telefonu yoksa kilitlenir cihaz tekrar rom ve sertifika atman gerekir.
2) Geliştirici seçeneklerine asla dokunmayacaksın yoksa yine kilitlenir.
peki bu sertifika ne işe yariyor? Ben biraz yabancıyım boyle konulara çünku ilk defa başıma geliyor. yani stock rom attiktan sonra sertifika yüklersem şebeke sorunu cözülürmü?

ibrother

ibrother

Üye
peki bu sertifika ne işe yariyor? Ben biraz yabancıyım boyle konulara çünku ilk defa başıma geliyor. yani stock rom attiktan sonra sertifika yüklersem şebeke sorunu cözülürmü?
Sertifika imei atılmış yurtdışı cihazlara atılır ki Türkiye de çalışsın, Android 7 attın şebeke gitti sertifika atman lazım, Android 8 çıktı yükledin şebeke giderse gene sertifika atman lazım.telefoncu atar bunu boşuna kafa yorma.