İme numaralari IMEI sorgulama gazın Google da oradan kontrol edin. Kayıtlı mi görünüyor ?imei duruyor. sağlam imei telefon kaçak bu arada
bilmiyorum bir tane siteden indirdim. stock rom diye. nedenkirom u neyle attın. tr romu mu attın
yok burdan değil. googlen bir siteden buldum. ayarlardaki sürüm bu G930FXXDU1APD1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan mı indirdiniz romu G930F modeli TR için stock 7.0
Yok artık kesin bir bilgi almadan yapmam. biraz bilgi ve taktik verirseniz tam konuyu kavramak istiyorum. herşey duzgün gidiyor. ama şebeke gelmiyor ama imei sağlam duruyor hepbu verdiğim linkten indirip bunu odin ile kurun birdenasıl kurulum yapıldığını vs internetten veya sitemizden arayarak bakabilirsiniz.
7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.[ peki bu sertifika nasıl atiliyor zormu atilir. ben kendimde atamazmiyım yada atilirsa kesim cozulurmu?
7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.
bu sertifaka nasıl oluyor nedir ne işe yariyor yani. ben kendim âtamazmiyım evde bunu.?7.0 yükledikten sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. Yurt dışı olanlar öyle oluyor 7.0 da. O telefoncu bilmezse başkası yapabilir. Sadece box ile atılır şebeke sertifikası.
Hayır ne yazık ki sadece box ile atılır, yani telefoncu anca halleder, telefoncu yapamam olmaz derse başkasına götür, bazıları bi haber sertifikadan.kl
bu sertifaka nasıl oluyor nedir ne işe yariyor yani. ben kendim âtamazmiyım evde bunu.?
peki bu sertifika ne işe yariyor? Ben biraz yabancıyım boyle konulara çünku ilk defa başıma geliyor. yani stock rom attiktan sonra sertifika yüklersem şebeke sorunu cözülürmü?Hayır ne yazık ki sadece box ile atılır, yani telefoncu anca halleder, telefoncu yapamam olmaz derse başkasına götür, bazıları bi haber sertifikadan.
Sertifika yüklendikten sonra ;
1)fabrika ayarlarına atamazsın telefonu yoksa kilitlenir cihaz tekrar rom ve sertifika atman gerekir.
2) Geliştirici seçeneklerine asla dokunmayacaksın yoksa yine kilitlenir.
Sertifika imei atılmış yurtdışı cihazlara atılır ki Türkiye de çalışsın, Android 7 attın şebeke gitti sertifika atman lazım, Android 8 çıktı yükledin şebeke giderse gene sertifika atman lazım.telefoncu atar bunu boşuna kafa yorma.peki bu sertifika ne işe yariyor? Ben biraz yabancıyım boyle konulara çünku ilk defa başıma geliyor. yani stock rom attiktan sonra sertifika yüklersem şebeke sorunu cözülürmü?