S60v5'ten Androide geçiyorum telefon yardımı lütfen

Nextman

Emekli Yönetici
Gün geçmiyorki mesaj silinmesin.GEreksiz tartışmalardan uzak durun son uyarım.

Tepkiler: MaxiHan
burada yanlış yönlendirme var ben sadwece doğruları söyledim

Nextman

Emekli Yönetici
burada yanlış yönlendirme var ben sadwece doğruları söyledim
Mertcan kardeşim herşeyin bir yolu yordamı var.Usluba uygun şekilde konuşun karşınızdaki insan sizi anlamıyor ise görüşünüze saygım var ama benim görüşümde bu dersiniz olur biter.Ayrıca elinize birer sopa olsa karşınızdaki kişinin kafasına indirecekmiş gibi sözler sarfetmeye gerek yok

ben genelde sopa sevmem tekme daha iyidir benim söylediklerim öznel bir sonuç değildi nesnel bir yargıydı yinede tartışmanın bitmesi iyi oldu teşekkürler

Tepkiler: Nextman

acuxx

Üye
Para biriktir s2 al kardeş

Tepkiler: alemko06

şakamısın sen şu forumda kime sorarsan sor sen hariç herkes s2 der hadi bakiyim göster bana o açıklamayı lütfen göster gidip s3'ü satıp galaxy s alıcam

Şuan gülmekten kriz geçiriyorum Galaxy S vs Galaxy S2 ile karşılaştırılıyor,ben bu konunun uzatılmamısını ve k4vel adlı üye bu denli boş,spam gönderilerde bulunursanız yönetime bildirileceğinizi söylüyorum,konuma geçiyorum.

Başlıca karşılaştırma yapılacak unsurlar;

GALAXY S1GALAXY S2
CPU:ARM Cortex A8 1000MHz

CPU:Dual-core 1200MHz
GPU:PowerVR SGX540GPU:Mali 400
Ram:512 MB Ram:1 GB
Artıları:Karşısındaki
cihaz daha üstün
Artıları: Daha yeni GPU-CPU,2
İki kat daha fazla

ARM Cortex A8 1 Ghz Tek çekirdekli bir CPU ve Dual-core 1.2 Ghz çift çekirdekli bir CPU bu %40 yaklaşan bir perfornmans demek.

Senelerin PowerVR SGX540 ı Mali 400'ün yanından bile geçemez karşılaştırma yapılacak olunursa %30 daha fazla perfornmans verecektir.

S2,2 Kat daha fazla ram ile daha fazla perfornmans verir ve sorunsuz çalışır iken S1 zırt pırt donar zaten yazılım desteğide çoktan kesilmiş bir telefon.

Daha Fazla Detay İçin

Hangi telefonu almalıyım dersen

LG L9 - LG Optimus 4X - S3 Mini - Atrix-S2

Önceliğin:LG 4X ve S3 Miniden Yana olmalı bence

Saygılar Maxicep Ailesi.

MaxiHan

Üye
Kesinlikle s3 mini veya s1 alma, en ideali senin icin s2 veya galaxy nexus

Nextman abi tam ben yazarken sen son koymuşsun ya

al sağlam 2.el bi s2 idare eder seni o

s advance ya da s3 mini al derim s advance eski biraz ama sadece ram i 768 mb s3 mini 1 gb

aldes03

Üye
s3 mini al