S60v5 ve n95 8gb ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S60v5 ve n95 8gb ?
Selam arkadaşlar telim n95 8gb. Şimdi n95 8gb symbian S60v5' in uygulamalarını ve oyunlarını çalıştırır mi ?

Kǔr Şâd

Üye
Hayır. Sanmıyorum.. Bende'de vardı önceden. v5 oyun ve programlarının çoğunu v3 içinde bulabilirsin. Ayrıca en kısa zamanda satmaya bak dostum.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayret neyse dostum valla şu an satma gibi bi niyetim yok ıphone 3gs var n95 8gb yi de yedek olarak kullanıyorum . Başka bilen varmı arkadaşlar ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Hepsini olmasa da bir kısmını çalıştırdigi oluyor ama hata verebiliyor. Pek sağlıklı olmuyor anlayacağın

mstf_l

mstf_l

Üye
imkansiz desem cok mu buyk konusmus olurum soyle aciklayayim
Irtak uygulamalar vardir bunlaro zaten kullanirsin
S60v5ozel uygulamalar vardir zaten dokynmatik icin yapilmistir onlar o yuzden olmaz
Arayuz ve os farki var anlayacagin

Symbianist

Symbianist

Üye
imkansiz desem cok mu buyk konusmus olurum soyle aciklayayim Irtak uygulamalar vardir bunlaro zaten kullanirsin S60v5ozel uygulamalar vardir zaten dokynmatik icin yapilmistir onlar o yuzden olmazArayuz ve os farki var anlayacagin
kesinlikle.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
him okey anladım arkadaşlar. Yahu bide aklıma geldi sizce n95 8gb yani satmalı mıyım yok halen güzel bi telefon mu ?

mstf_l

mstf_l

Üye
bu arada turkcenin icine etmisim elim cok titriyor kusura bakmayin

mstf_l

mstf_l

Üye
ne almayi dusunuyorsun eger paran varsa ve alacagin telefon iyiyse satarsin da n95 satip mesela 5800 dusunuyorsan mesela ugrasma

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yeni bi tel alma gibi bi düşüncem yok sadece yani n95 8gb yi satmalı mıyım yoksa henüz zamanın pekte gerisinde kalan bi telefon degil mi

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
yok kardeşim dursun N95 zamanın eskitemeyeceği bir telefon bence :)
Ben de N95 kullanıyorum yeni çıkan onlarca marka ve modelden çok daha üstün özelliklere sahip. Unutma ki bir zamanların en iyi ve en pahalı telefonu ;)
Uygulama oyun performans donanım vs herşeyi mükemmel

Symbianist

Symbianist

Üye
Eski gençler şimdi rahmetli oldu. Bazı acı gerçekler gözlerini kapamakla değişmiyor. Benim ki de 6710

ibrother

ibrother

Üye
bende kullanıyorum film izlerken mükemmel tv'ye bağlıyorum HD filmleri süper oynatıyor. Çevirmeden atıyorum filmi her biri 1Gb geliyor. 3D hızlandırıcı sayesinde nokia'nin başarılı olduğu ilk telefon bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt