S60v5 Tema Efektlerini Düzenleme [Beğendiğiniz Bölümleri Tek Efekt te Toplayın - Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

xiren23

xiren23

Üye
merhaba ben 5800 yeni aldim da rar dosyalarini acmiyor lutfen yardim......

xiren23

xiren23

Üye
SkyW@Lker slm benim n86 8mp warda nasil format atilio bide kendi kendine kapanio lutfen yardim et

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SkyW@Lker slm benim n86 8mp warda nasil format atilio bide kendi kendine kapanio lutfen yardim et

hard format
Cihaz kapalı iken "yıldız(*) + 3 + multimedya tuşu + açma/kapama" tuşlarına aynı anda 4-5sn basılı tutarak cihazınızı açın. Ülke/Bölge seçim ekranı geldiyse cihaz formatlanmıştır.

Soft format
cihaz açıkken
*#7370# yi tuşla format atılır

her iki yöntemde tlf hafızasındaki verileri yedeklemeyi unutma :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Reset atma sorunu yüklediğin programlardan kaynaklanıyo olabilir formattan sonra düzelmez ise yazılımdan kaynaklanan bi sorun olabilir..

ayrıca kaç tane telefon var sende :ehe

xiren23

xiren23

Üye
tessekur... bide N97 ye fw denilen bi sey varmis bazi dosyalar oo olmazsa calismioo ben fazla bilmiomda yardimci olurmusun formatta attim saol abii

Sandrake

Sandrake

Üye
Teşekürler abi ellerine sağlık

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia C5-03'üm var. Telefonum hackli değil, fakat tüm Z klasörünü editleyebiliyorum (sil, kes, yapıştır, kopyala, gönder, düzenle vs.) Bununla efektleri direk Z'ye aynı isimleriyle atsam işe yarar mı?

Bu arada, yatay ekran efekti derken; ekranı efektli döndürme efektimi bu :D?

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Z yi nasıl editliyorsunuz yazma koruması yokmu :hmmm

evet yatay ekran efekti sensörle ekranı döndürürken geçiş efekti.:oke:

Teşekürler abi ellerine sağlık

sağolasın .. :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Z yi nasıl editliyorsunuz yazma koruması yokmu :hmmm

evet yatay ekran efekti sensörle ekranı döndürürken geçiş efekti.:oke:

sağolasın .. :oke:

Z'ye istediğimi atıyorum, Z'dekileri editliyceksem de bluetoothla gönderip bilgisayarda editliyebilme ve sonra tekrar Z'ye gönderme imkanı var?

---------------------------------------------------------------

Şu bildiğimiz N97 döndürme efekti gibi yani?

sametk12

Üye
ben c resourceye kopyalayamıyorum yardım lütfen

----------Eklendi @ 13:31:19 ---------- Yazıldı @ 13:28:14 ----------

benim tel c5-03 c/resourceye atamıyorum klasör oluşturulamıyor diyor nasıl yapıcam yardım edermisniz ? z/resourceye kopyalayabiliyorum ama c ye kopyalanmıo ve tabi tema effecttide olmuo açıkcası yardım lütfen

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Bişey Sorucam . Yatay haLa qeLirken qüzeL bi şekiLde dönmüyor . Daha qüzeL bişe yapabiLirmiyiz . Menüden cıkarken oLduqu qibi bişeyLer ?

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bişey Sorucam . Yatay haLa qeLirken qüzeL bi şekiLde dönmüyor . Daha qüzeL bişe yapabiLirmiyiz . Menüden cıkarken oLduqu qibi bişeyLer ?

Evet bu mümkün, beğendiğin efektin ismini yatay ekran efektinin ki ile değiştirmek..

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye

Evet bu mümkün, beğendiğin efektin ismini yatay ekran efektinin ki ile değiştirmek..

Hmm. Pek bi bilgim yok ama yatay ekran efektinin ismi nedir acaba ? Bunu Biraz anLatırmısınız ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sarı renkte işaretli olanlar, sanırım alttaki ikisinde değişiklik yapman lazım, ben bunu yatay ekranda denemedim ama diğerlerinde çalışıyor..

Turan

Turan

Üye
mobildn giriyorum. Konun gayet basarili yarin deniyeyim.d

isthacker7

isthacker7

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin.
Sorum şu:
Bir uygulama açarken sağ üstte küçük bir ışık yanıp sönüyor ya , onun yerine dejavu adlı efekt te yapraklar dökülüyor. Ben bu yaprak efektini başka bir efekte taşımak istiyorum fakat o efektin hangi kml. dosyası olduğunu bilmiyorum . Lütfen onu bilen birisi söyleyebilir mi?
Şimdiden teşekkürler....

xxdama

xxdama

Üye
walla ne yalan solim gozume zor geldigi icin hic ugrasmadim ama sen ugrasmissin emek harcamissin. eline emegine.saglik :)

isthacker7

isthacker7

Üye
yokmu yardm edecek baba yiğit ?

Üst Alt