S60v5 Level Kasmalı Mmo Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asqa39

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Level Kasmalı Mmo Oyun
Arkadaşlar, Öncelikle Merhaba...
Buraya Bilgi Alabilmek için Konu açıp açamadığımız hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.Sabitlerde Bölüm Kurallarını da Göremedim.Bu yüzden Hata Yaptıysam Affedin.
Neyse, Ben Soruma Geçeyim.
5800 'da Çalışan Caligo Chaser Tarzı Level Kasmalı Oyun Arıyorum.Bilenler Varsa Söyleyebilirler mi ?
Fakat İnternet Gerektirmesin.OffLine Olsun Yani. Şimdiden Teşekkürler...

about123

Üye
Dungeon Hunter var .Kardeş.
~Level atlamalı.
~İtemli(level e göre)
~Farklı seviyedeki yaratıklar.
~Geniş map(oynadıkça anlarsın)
~Çok farklı tipte yaratıklar
~Irk seçimi(3 tane savaşçi büyücü hilebaz)
~Her ırka farkı item
~Sikil ler (her ırkta farklı)
~Hp Mana güç vb. Kasma
~Görev(istersn yapıyon)exp ,para veriyo
~Pot desteği
~kıyafet değiştirme ve satın alma(ayakkabı zırh kalkan kolye yüzük kılıç veya sihirli deynek)
Anlat anlat bitmez güzel oyun.işte

Mert045

Mert045

Üye
online mi o oyun.

Mert045

Mert045

Üye
peki :tşk:

---------- Post added at 19:42:46 ---------- Previous post was at 19:39:30 ----------

şuan zombiwood a sardım o süper level kasmalı.

about123

Üye
evt zombiwd da güzel.dungeon a bi başla.oyun (görevler)bitince çk üzüldüm bn.

furkan007

furkan007

Üye
mmo rpg ve frp oyunlarının online haline denir. Senin aradığın mmo değil rpg dir.

Benim önerebileceğim heroes lore zero var. 5800 daki diğer rpglere kıyasla oynanabilinecek en iyi 2 oyundan biri. Her nekadar dungeon hunters,zombiewood(gerçi rpg bile sayılmaz) gibi oyunlar daha popüler olsada Envai ceşit silah, büyü özelliğikleri onlarca skill ve elemental özellikler ana görevler dışında bolca yan görevler bu oyunda fazlasıyla var. Zaten heroes of loreyi oynadıktan sonra diğer aksiyon tabanlı rpg oyunları yavan kalır -şahsen bende öyle oldu-
Yalnız şöyle bişey daha var oyunu anlamak biraz zaman alıyor Benim oynama sürem 7 saati geçti ve hala bazı özellikleri keşfedemedim.

Bir diğer önerebileceğim ninja prophecy. Bu oyun oldukça uzun (yan görevlerle birlikte bitirme süresi ortalama 23 saat kadar) ve safkan rpg oyunu.bu türden zevk almayanlar ve sabırsız oyuncuların kesinlikle uzak durması gereken türden. ayrıca oyun turn based tabanlı rpg -yani savaşta sıra sıra hateket ediyorsunuz- bu oyun açısından büyük bir avantaj çünkü yaptığınız her hamle çok büyük öneme sahip, seviyeniz nekadar yüksek olursa olsun verdiğiniz yanlış kararlar çabucak kaybetmenize sebep olabiliyor.

Eğer bol aksiyonlu rpg seviyorsanız ve düşmanları kesip biçmek istiyorsanız heroes of loreyi oynayın yok eğer ben taktik-strateji adamıyım saf kan rpg ararım her adımımı planlayarak ilerlerim diyorsanız daha öncedende final fantasy aşinalığınız varsa ninja prophecyi oynayın.

yunus7658

Üye
darkwood dene güzel oyun offline hemde blutoothla multiplayer oynaniyor

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaslar en guzel lvl kasmalı oyun tibiame süper oyun hemde online ben 30 lvlim :)

kaanblood

Üye
oyunların linkini koyunda bizim gibilerde yararlansın :))

furkan007

furkan007

Üye
arkadaslar en guzel lvl kasmalı oyun tibiame süper oyun hemde online ben 30 lvlim :)

Tibiame yazmak isterdim lakin arkadaşımız online olmayan rpg istemiş. Bu arada google chrome üzerinden tibiame hesabınıza erişebiliyosunuz. Geçenlerde farkettim.

---------- Eklendi @ 15:25:23 ---------- Yazıldı @ 15:24:06 ----------

oyunların linkini koyunda bizim gibilerde yararlansın :))

Linkler daha önce forumda paylaşıldı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt