Süleyman Üye Atacan-' Alıntı: O bizi anlamaz. Ömrümüzü verdik biz o siteye Herşey çok zor başlamıştı ,hiç bir işimiz düzgün gitmiyordu ,üye olmak için bile çok zorlandık. Ama zafer bizim oldu Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim.
Atacan-' Alıntı: O bizi anlamaz. Ömrümüzü verdik biz o siteye Herşey çok zor başlamıştı ,hiç bir işimiz düzgün gitmiyordu ,üye olmak için bile çok zorlandık. Ama zafer bizim oldu Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim.
beatboxqwe Üye Abiler üst konudaki temayı topbar a uygun şekle getirebilir misiniz yani batarya şebeke iconlarını kaldırıcaksınız bide üstteki yazıyı kaldırıcaksınız
Abiler üst konudaki temayı topbar a uygun şekle getirebilir misiniz yani batarya şebeke iconlarını kaldırıcaksınız bide üstteki yazıyı kaldırıcaksınız
yelizpelin Üye Ben metro reversal bu novag temasini coookkkk begeniyorum sadece mnu arka planini saydam istiyorum yaparsaniz çok mutlu olucammm lutfeennnn
Ben metro reversal bu novag temasini coookkkk begeniyorum sadece mnu arka planini saydam istiyorum yaparsaniz çok mutlu olucammm lutfeennnn
gumus17 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu temanın menü arkaplanı hoşuma gitmiyor çok gri onun yerine daha canlı bir fotoğraf koyarmısın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu temanın menü arkaplanı hoşuma gitmiyor çok gri onun yerine daha canlı bir fotoğraf koyarmısın.
DarkredBlue61 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Şununda Alt Barlarini Şeffaf Yapabilirmisin Sana Zahmet
DarkredBlue61 Üye Serkan1255' Alıntı: symbian s60v5teki iconları, belle de kullanmak istiyorum boyle bir tema varmi Genişletmek için tıkla ... Vardır İllakli Araştır Biraz Temaları
Serkan1255' Alıntı: symbian s60v5teki iconları, belle de kullanmak istiyorum boyle bir tema varmi Genişletmek için tıkla ... Vardır İllakli Araştır Biraz Temaları