S60v5 ipone4 görünümü 1/1 orjinal görünüm.

Sponsorlu Bağlantılar

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 ipone4 görünümü 1/1 orjinal görünüm.
[/URL]381989.jpg[/URL]
Resimlerden de anlaşıldığı üzere ekteki zip dosyasının içindeki N-desk, iphone4 tema ve SPB tuş kilidi programlarını yükleyin telefonunuz iphone4 olsun. He bu arada içine iphone klavye de koydum belki isteyen olur. Güle güle kullanın. Sertifika isteyebilir bilginize...

• Beğen
Tepkiler: yunus3787 ve Samsunspor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer .

Del Rey

Del Rey

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Klavye yalnızca mini-qwerty klavyeye sahip telefonlarda çalışır.

Dn@

Dn@

Üye
kardeş nod 32 hatası veriyor bi ilgilensen rica etsem emeğn için sağol hotfile link olark atsn sevnrm

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nod 32 hatası veriyor bi ilgilensen rica etsem emeğn için sağol hotfile link olark atsn sevnrm
<br />
<br />

Kardeş nod 32 ile çakışan bişey var galiba o yüzden olabilir. Hotfile bi süre sonra siliyor o yüzden farklı upload ettim.

----------Eklendi @ 11:21:57 ---------- Yazıldı @ 11:18:40 ----------

Paylaşım için teşekkürler. Klavye yalnızca mini-qwerty klavyeye sahip telefonlarda çalışır.
<br />
<br />
Ben teşekkür ederim. Ben bu klavyeyi 5230 da ve 5800 da kullandım. Şimdi de 5530 da kullanıyorum hiç bi sorunu yok. Klavyeyi açamayanlara yardımcı olurum, çok basit.

----------Eklendi @ 11:22:17 ---------- Yazıldı @ 11:21:57 ----------

<font face="Comic Sans MS"><font color="Black"><font size="2"><b>TeşekkürLer .</b></font></font></font>
<br />
<br />

----------Eklendi @ 11:22:54 ---------- Yazıldı @ 11:22:17 ----------

<font face="Comic Sans MS"><font color="Black"><font size="2"><b>TeşekkürLer .</b></font></font></font>
<br />
<br />

----------Eklendi @ 11:24:17 ---------- Yazıldı @ 11:22:54 ----------

<br />
<br />

----------Eklendi @ 11:26:32 ---------- Yazıldı @ 11:24:17 ----------

rica ederim

vessa

Üye
klavye yuklenemiyor sertifika tarafindan kısitlaniyor

23palulu23

23palulu23

Üye
klavye yuklenmiyor sertifika tarafindan kisitlaniyor

deriki47

Üye
teşekkür

nsk1984

Üye
link kırık

anılbaran

anılbaran

Üye
sertıfıfka tarafından kıstlanıyo dıyen progrmaaları bana gonderın ben halledeyım hemen :oke:

bu arada hala hack yapmayan arkadaslar su konuyu gortertıyom ayrıca sertıfıfkaya gerek yok bu hack yontemı ıle
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

ayrıca setıfıka tarafında kısıtlanıyo hatasını alan cıhaz hacklıde olabılır o hata hacklı veya heksız cogu telefonda gorulur

:oke:

Üst Alt