Püf Noktası S60v5 Hakkında Ki Herşeyi Burada Sorun Anında Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Hakkında Ki Herşeyi Burada Sorun Anında Cevap
Her türlü sorunu yazabilirsiniz. Bu işin masterını yaptım :):)

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
1) 5800'a çok uygulama yüklemem telefonu nasıl etkiler?
2) Şarjımın daha uzun ömürlü olması için ne yapmam lazım? (Fakat güzel çözümler sunun. Öyle 3G'yi falan kapatın demeyin çünkü internete bağlanıyorum.)

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Fazla uygulama telefonu yorar. Fakat uygulamalar aktif kullanılıyorsa yorar. Kullanılmayan uygulamanın bi etkisi yoktur. Şarja gelince 3g yi kullandığını söylüyorsun. 3g çok şarj emiyo. 3g aktif iken batarya tasarrufu gözle görülür derecede olmaz.

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Fazla uygulama telefonu yorar. Fakat uygulamalar aktif kullanılıyorsa yorar. Kullanılmayan uygulamanın bi etkisi yoktur. Şarja gelince 3g yi kullandığını söylüyorsun. 3g çok şarj emiyo. 3g aktif iken batarya tasarrufu gözle görülür derecede olmaz.
:tşk: O zaman telefonu kullanmadığım zaman 3G'yi kapatırım. Bu arada 3G'yi sürekli açıp kapatmam telefona zarar verir mi?

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Hayır zarar vermez.

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Özür dilerim sizi yordum ama 3G'yi açıp kapatmam için widget veya uygulama var mı 5800 için?

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi widget yok malesef

maviyesil1

maviyesil1

Üye
n97 kullaniyorum. video cekimi goruntu kalitesi iyide; fotoraf cekiminde goruntu resim kalitesi kotu , fotoraf kalitesini nasil artirabilirim. ayar vaya bildigin bir uygulama varmi.

SKrby

SKrby

Üye
nokia c 5 03 telefonu haclkedim nasıl eski haline geri getirebilirim ?

assassins1911

assassins1911

Üye
c5-03 e nasıl dosya gömerim windows phone emulator ü gömmek istiyorum bide otomatik başlaması için program falan varmı ???

mfdrn

mfdrn

Üye
kardeş ben telefonumun browser ön belleğini E: ye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim

sekinardi

sekinardi

Üye
5800 XM telefonumu hacklicemde hacklerken problem olurmu yada problem olursa telefon zarar görürmü ?

3250 gökhan

3250 gökhan

Üye
5800 var bende. Fmobi yükledim qt tamam .telefon belle cfw yüklü . Açtığimda facebook api returned hatası veriyo . Araştırdım bulamadim

TheLordofDarkness

TheLordofDarkness

Üye
RM-612
yazilim surumu
v10.0.024
ozel surum yeni guncelleme adi
SW update V.v41.0.10 aldigim hata
telefon guncellenemedi.Guncelleme paketi
telefona uyumlu degil.Servis saglayicinizla
gorusun.

akherdal