arkadaşlar birinde pinball a benzeyen bi oyun gördün nokia n8 di telefonu.50 puana 100 puana topu fırlatıp oturtmaya çalışıodun yardımcı olabilirmisiniz ?
dostum senin dediğin oyunu biliyorum benim N97 de vardı.Ovi de indirdim beyaz ve mavi toplarlar var yaylı çubuğu çekerek fırlatıyorsun adını hatırlayamadım ama Offscreen Oyunuydu galiba
Beyler Iphonede görmüştüm Tümple run diye bi oyun cokda zevkli. Ama smbian için bulamadım varsa link verirmisiniz ada singed yapar mısınız rica etsem ?
Temple run symbian icin yok.Ayrica her telefonun kendi imeisine göre signed yapılır.Yani unsigned uygulamaları signed yaparken ya kendin yapacaksın ya da birine telefonun imeisini verecen o yapıp sana dosyayı gönderecek.Yalniz ben kullandığım n73,6120,5530,5800.. Telefonların hepsine hack yapmıştım hiçbir sorun olmadı
Temple run symbian icin yok.Ayrica her telefonun kendi imeisine göre signed yapılır.Yani unsigned uygulamaları signed yaparken ya kendin yapacaksın ya da birine telefonun imeisini verecen o yapıp sana dosyayı gönderecek.Yalniz ben kullandığım n73,6120,5530,5800.. Telefonların hepsine hack yapmıştım hiçbir sorun olmadı