Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s60v5 e fotosop programı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
s60v5 e fotosop programı
arkadaşlar acil yardım varmi böyle program günlerdir bi resimdeki kafayı başka resimdeki kafayla değiştirmeye çalışıyorum bulamadım bi yardım edin lütfen
anılbaran
Üye
Telefonun kendi fotograf editleyicisini kullansan. Ordan fotografın belirli yerini kesebilirsin. Dedigin program vardır belki aklma gelmiyor
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
kesmeye kesiyoda başka resimi koyamıyo neyapacağm ben yaa
anılbaran
Üye
var gibime geliyor öyle bişi ama aklıma gelmiyor adı dostum .Bilgisayardan yapmanı öneriyorum kardeşim
Anıl valla program güzel istediğim yeri kestim yalnız o kestiğim yeri nasıl yapıştıracağım olmadı biri xploreyle programı türkçeleştirebilir mi çok makbule geçer herkesin işine yarar valla
Joker.
Üye
Arkadaş edit istiyor anıl kardel örneğim senin yüzünü al brad bitt e koy gibisinden bişiler isyor.
anılbaran
Üye
konu sahibi arkadaşa özelden gerekli bilgileri verdim.Prof şekilde edit istiyor arkadaş yapması gerekeni söyledim. Gerisi onun işi
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
bende resmi aldım kafayı kestim yeni resimin kafasını aldım oraya bitürlü yapıştıranadım yapabilen varmi
anılbaran
Üye
dedigimi yapmalasın
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
allahım birtek kafa değiştirmek için bir aydır uğraşıyorum yardım eden yokmu fotosoptan anlayan lütfen yaa