S60v5 CFW İşim Bitti Sandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S60v5 CFW İşim Bitti Sandım
Az önce kardeşim Nokia 5230 telefonuma bakıp "Abi niye kapatmışsın telefonu, birisi aramaz mı?" diye sordu. Bende "Ben kapatmadım" deyip telefonu açmasını söyledim. Ancak "Açılmıyor" dedi. "Ver bakim" deyip ben de denedim ancak telefonda tık yok. O kadar flaş attım tek bir sorunu çıkmadı, şimdi durduk yere bu kapanma olayıda nedir diye şüphelenmeye başladım. Telefonun pilini çıkarıp taktım yine açılmadı.

"N'oluyor, telefon öldü mü böyle kendi kendine?" diye düşündüm. Telefonun şarjı tamamen bitik diye düşüneceğim, e dün gece telefonu şarja vermiştim. Yani bu olasılığı da geçtim. Ancak yine de ne olur ne olmaz, belki ben şarja takmışımdır, biri çıkartmıştır diye tekrar şarja taktım. Telefon hayata döndü :ehe

Eğer telefon çökmüş olsaydı garantisi de olmadığından artık bir köşede huzurla vefat etmiş bir şekilde bekleyecekti.

T.C.K CFW'mizi kullananlar bilirler Nokia 5230 üzerinden sistemi yürüttüğümü. O olmadan yola devam kararı alamam. Neyse ki ucuz kurtardım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia o kolay kolay bişi olmaz :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dönemin kalası valla :D Ne kadar düştü ne kadar yazılımsal flaş yedi sorun çıkmadı :D Öyle ki, bazen flaş atılırken yarıda flaşı kesip tekrar flaş atabiliyorum :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dönemin kalası valla :D Ne kadar düştü ne kadar yazılımsal flaş yedi sorun çıkmadı :D Öyle ki, bazen flaş atılırken yarıda flaşı kesip tekrar flaş atabiliyorum :ehe

ben onu bilgisayara format atarken yapıyorum :ehe

cyber

cyber

Üye
dead flas atarsın olurbiter

doctorrr

doctorrr

Üye
hafıza kartını biçimlendir tele hard format at sonra da flashla :zuhaha:

Akva96

Akva96

Üye
Allah'tan ucuz kurtarmışsın :D neyse geçmiş olsun :D
Kardeşine buradan selamlar
:op:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
geçmiş olsun :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ucuz yirtmissin:D

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bende de olduydu :)[/SIZE][/COLOR]

avcitalip

avcitalip

Üye

O kadar da gelenekselleştirmemeliyiz :d:

Haklısın :) Selamını iletirim :good:

"buradan almanyadaki teyzemlere selam söylüyorum" diyen birisi vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum facebook'ta capsleri dolaşıyordu aynı buda onun gibi bir durum olmuş :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt