Silinen Üye 2574464
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ben WhatsApp ve YouTube yüzünden Android kullanıyorum, onların S60 programını yazmak istedim ama malesef açık kaynak bir programlama arayüzü yokAbi senin sayende S60 telefon alacağım. Android'i bıraktıracaksın bana .
Malesef ondan değilPaylaşım için teşekkürler.
Genelde https opera tarayıcıdan giriliyor ama bazılarına dediğiniz gibi girilmiyor, bence sitenin tasarımıyla da alakalı
Sadece CACerts.dat dosyasını dediğim yere atın, düzelecekSymbian belle fp2 telefonlar için de işe yarar mı acaba?Malum,onlar da sitelere girmemeye başladılar.
Evet, bir araya toplanmış sertifika toplusu o dosyaCaCerts.dat dosyası içinde sertifika mı mevcut ?
O sürüm de gelecek, ama onu yapmanın 20-30 dakika alacağını söyleyeyim şimdidenPaylaşım için teşekkürler..
Hacksiz sürümünü beklerim..
cer uzantılıCaCert dosyasının içindeki sertifikalar cert uzantılı mı ?
Sadece CACerts.dat dosyasını dediğim yere atın, düzelecek
Evet, bir araya toplanmış sertifika toplusu o dosya
Ama S^3 olmayan modeller gerekli sertifika tipini açamadığı için "networking_improvements.sis" dosyasını da kurmak lazım, böylece sertifikaları tanıya biliyorlar
O sürüm de gelecek, ama onu yapmanın 20-30 dakika alacağını söyleyeyim şimdiden
Konuyu düzelttiğimde bir mesaj atacağım buraya
Dediğiniz her iki site "Sectico (formerly Comodo CA)" sertikifasından yararlanıyor ve o sertifika bu dosyanın içerisinde yok nedense. Size bu zipin içinde iki dosya vereyim, o 2 dosyası dosya yöneticisinden telefona yüklemeye çalışın (sonunda BASE64 yazdığımı yedek olarak koydum, diğeri çalışmazsa deneyin sadece, ikisinden birinin yüklenmesi yeter), bakın açılıyor mu Startpage.com?Symbian Belle Fp2 yüklü ve hekli cihazımda Nuru Taşdemir hocamın dediğini yaptım.Artık önceden de açabildiği sitelerde sadece bir defa sertifika sordu o da Google ın reklamlarla alakalı olan sertifikasıydı.Ama önceden açamadığı siteleri yine açamıyor.Mesela Startpage.com ve Ziraat Bankası sitelerini yine açamadı.Galiba siteler artık Symbian S60 cihazları almıyorlar içeri.
Ama yinede Nuru Taşdemir hocama teşekkür ederim emek ettiği için.Ayrıca Symbian cihazlarla uğraşmaktan keyif alıyorum.Android cihazlarla uğraşmak o kadar keyif vermiyor.
Nokia S^3 lerde onu yüklemeye gerek yok ki, dediğim gibi Anna ve Belle zaten o sis olmadan da SHA-2 yi destekliyornuru kardeş ben bunu "networking_improvements.sis"programını yüklemeye kalktığımda yarıya kadar yükleniyor sonra erişim yok deyip iptal ediyor yüklemeyi nokia c7
Videolu anlatım ben de istiyorum ama vakit ayıramıyorum malesef, video yazıdan 4-5 defa daha fazla vakit alıyor malesef. İlk CFW, sonra hackli telefon, sonra da hacksiz telefon da çekmek mümkün olmuyor (3 defa flash atmak gerekiyor, üstelik her flash-tan sonra hafıza çiplerinin ömrü gittikçe azalıyor diye cihaz eskiyor)Farkındayım e5-00 üzerinde deneme yapacağım. Eğer ki zahmet olmaz ise videolu anlatım daha hoş olur diye düşünüyorum konu için .
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?